18 / 05 / 2024

Katibim Festivali ne zaman

Katibim Festivali ne zaman

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen 26. Kâtibim Kültür Sanat Festivali bu yıl daha farklı kutlanacak. 19-20-21 Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleşecek olan 26. Kâtibim Kültür ve Sanat Festivali, Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi hedefliyor.

Favori pırlanta indirim festivali! Muhteşem kampanya başladı! 0,20 karat pırlanta ne kadar? 

Favori Pırlanta'da indirim festivali başladı. Tüm takılarda yüzde 40 indirim kampanyası devam ediyor. Peki 0,20 karat pırlanta yüzük ne kadar? 0,20 karat pırlanta yüzük kaç lira?

Samsung Alışveriş Festivali başladı! 5.000 TL’ye varan para yüklü kart hediye! İşte 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, "Samsung Alışveriş Festivali" adını verdiği kampanyayı başlattı! Samsung'dan seçili ürünleri satın alacak kullanıcılara 5.000 TL’ye varan Para Yüklü Kart hediyesi kazanma fırsatı sunuyor! Peki, Samsung Alışveriş Festivali hangi ürünlerde geçerli? Fiyatları ne kad

TEKNOFEST'e katılanlar AFAD standında depremi deneyimleyecek!

Türkiye'nin en büyük teknoloji etkinliği TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne katılanların, AFAD Mobil Deprem Simülasyon Merkezi'nde 7,2 büyüklüğündeki bir depremi deneyimlemesi mümkün olacak

Ceylan İnşaat’tan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali’ne destek!

Bodrum Yalıkavak'ta düzenlenecek olan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali'ne Ceylan İnşaat'tan destek geldi...

Borsa-TOKİ iş birliği konut sertifikası dağıtıyor!

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Karadağ, "Borsamızdan TOKİ iş birliği ile konut sertifikası dağıtıyoruz. Etnospor Kültür Festivali'ne gelenlere konutlarının bir kısmını belki hediye edeceğiz." dedi.

Etnospor Kültür Festivali'ne katılana konut hediye edilecek!

Etnospor Kültür Festivali'nin tanıtım toplantısında açıklamalar yapan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, bu yıl gerçekleştirilecek etkinliğe katılacaklar için ev müjdesi verdi. 

3. havalimanına 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nden ödül!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın terminal binası, Berlin'deki 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nde "Gelecek Projeler-Altyapı" kategorisinde tasarım ödülüne layık görüldü

NUREM İnşaat'a 4 ödül birden!

Kurumlararası Dragon Kürek Yarışları Festivali'ne bu yıl ilk kez katılan NUREM İnşaat, dört ödül birden aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Uzun ve Mali İşler Koordinatörü Dilek Uzun da yarışma boyunca ekibe destek verdi.

İncek Loft, 27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne sponsor oldu!

27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne İncek Loft bölüm sponsoru oldu. Bu yılki festivalin en çok konuşulan seçkilerinden “Hamlet Filmleri” İncek Loft sponsorluğunda beyazperdeyle buluşuyor.

Erzurum'daki atlama kuleleri EYOWF 2017'ye yetiştiriliyor!

Erzurum'da 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için yapılan ve 2014 yılında toprak kayması sonucu pistleri çöken atlama kulelerinin 2017 Avrupa Gençlik Kış Olimpik Festivali'ne (EYOWF 2017) yetiştirilmesi için yoğun çalışma başlatıldı.

Ankara Shopping Fest 2015 ne zaman?

Ankara Alışveriş Festivali "İçindeki festivali keşfet" sloganıyla başlıyor. Ağırlıklı olarak sosyal sorumluluk projeleri ile kültür ve sanat organizasyonlarına yer verilen festival, 13 Eylül'e kadar devam edecek, peki Ankara Shopping Fest 2015 ne zaman?

Ankara Alışveriş Festivali 2015 ne zaman?

4. Ankara Alışveriş Festivali'nde ağırlıklı olarak sosyal sorumluluk projeleri ile kültür ve sanat organizasyonlarına yer verilen festival, 13 Eylül'e kadar devam edecek. Peki Ankara Alışveriş Festivali 2015 ne zaman?

İncek Loft Ankara Uluslararası Film Festivali'ne sponsor oldu!

Ankara Uluslararası Film Festivali Sponsoru Incek Loft "Senden Bana Kalan" filminin özel gösterimini kokteyl eşliğinde sinemaseverlerle buluşturdu..

Katibim Festivali ne zaman Haberi

Katibim Festivali ne zaman

Kâtibim Kültür ve Sanat Festivali’nin çok dolu geçeceğini belirten Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Kâtibim Festivali, yıllardır süre gelen, Üsküdar’ın bir geleneğidir. Bu geleneği, bu sene daha kültür-sanat ağırlıklı, daha anlaşılır, özellikle gençlerimizin, çocuklarımızın hayatlarına iz bırakacak faaliyetlerle doldurduk” dedi.


Festival kapsamında Üsküdar Meydanı’nda dünyanın en uzun ve en büyük Boşnak Böreği yapılacak.


Katibim Kültür ve Sanat Festivali etkinliklerinin  gün ve saat programları :


19 Eylül 2014 Cuma


10.00-22.00 Üsküdar Dergi Günleri Sahil Ramazan çadırı


11.00 KÂTİBİM ORTA OYUNU VE FOLKLOR GÖSTERİSİ / Ünalan Necmiye Güniz Okul Bahçesi


14.00 KÂTİBİM MEZARINI ZİYARET VE ANMA MERASİMİ


14.00 FOLKLOR GÖSTERİSİ / Kirazlıtepe  Orhan Seyfi Orhon Okul Bahçesi


16.00 KÂTİBİM ORTA OYUNU VE FOLKLOR GÖSTERİSİ / Selamsız Hilmi Çelikoğlu Okul Bahçesi


18.00 FESTİVAL KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ / Ahmediye Meydanı


19.00 ÜFTUD VE HALK...