01 / 05 / 2024

Etnospor Kültür Festivali'ne katılana konut hediye edilecek!

Etnospor Kültür Festivali'ne katılana konut hediye edilecek!

Etnospor Kültür Festivali'nin tanıtım toplantısında açıklamalar yapan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, bu yıl gerçekleştirilecek etkinliğe katılacaklar için ev müjdesi verdi. 



 

Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından 9-13 Mayıs'ta 3'üncüsü gerçekleştirilecek olan Etnospor Kültür Festivali'nin tanıtım toplantısında konuşan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Karadağ bu yıl sponsorlukta üçüncü yılları olduğunu belirtti. Karadağ şöyle konuştu:

1 MİLYON KATILIM

"Etnospor Kültür Festivali'nde ilk yıldan itibaren beklenenin üzerinde bir başarı yakaladık. Geçtiğimiz yıl yüksek, 1 milyona ulaşan bir katılım gördük. Bu yıl Borsa İstanbul açısından ustalık dönemi olacak. Etkinliklerde sermaye piyasalarını, kurumumuzun ürünlerini derinleştirmeye fırsat olacak. Hükümetimizin önceliği İstanbul'u bir finans merkezi yapmak. Etnospor'a baktığımızda, geçmişin ihtişamını geleneksel spor dallarında nasıl günümüze taşıyoruz ve oradaki güzellikleri yakalıyorsak, İstanbul'un da finans ve ticaret tarafında tarihin tüm dönemlerinde merkez olduğunu görüyoruz."

KONUTLARIN BİR KISMI HEDİYE EDİLECEK


Bu yıl etkinliğe çok daha aktif katılacaklarını söyleyen Karadağ, inovatif ürünlerle bu yıl katılımcılara ev sahipliğinin ilk nüvesini dağıtacaklarını belirtti. Karadağ, şöyle konuştu:

"Borsamızdan  TOKİ  iş birliği ile konut sertifikası dağıtıyoruz. Belki de Etnospor Kültür Festivali'ne gelen katılımcıların büyük bir kısmına konutlarının bir kısmını belki hediye edeceğiz, ekonomimizin büyük şirketlerine ortak olma fırsatı sunacağız, bunun altyapısını hazır etmiş olacağız. Hedefimiz, en az gelen konuklara hediyelerle, sermaye piyasaları ürünleriyle tanışma fırsatı vermek."


Geri Dön