18 / 05 / 2024

Katibim Festivali programı

Katibim Festivali programı

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen 26. Kâtibim Kültür Sanat Festivali bu yıl daha farklı kutlanacak. 19-20-21 Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleşecek olan 26. Kâtibim Kültür ve Sanat Festivali, Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi hedefliyor.

Üsküdar Katibim Festivali bu akşam başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen 26. Kâtibim Kültür Sanat Festivali bu yıl daha farklı kutlanacak. 19-20-21 Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleşecek olan 26. Kâtibim Kültür ve Sanat Festivali, Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi hedefliyor.

Ankara Shopping Fest Etkinlik programı 2014!

Ankara Shopping Fest Etkinlik programı 2014 haberimizin içinde yer alıyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ankara Alışveriş Festivali 30 Nisan tarihinde Sheraton Otel’de düzenlenen organizasyonla tanıtılmıştı...

Ankara Alışveriş Festivali 01 Eylül 2014 Etkinlik programı!

Ankara Alışveriş Festivali’nin (Ankara Shopping Fest-ASF) üçüncüsü 29 Ağustos akşamı renkli gösterilerle başladı. Ankara Alışveriş Festivali 'nin açılı gongunu ünlü sanatçı Demet Akalın çaldı.

Ankara Alışveriş Festivali Başkent’in en şık vitrinini seçiyor!

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, ATO Ankara Alışveriş Festivali İcra Kurulu’nun uzun soluklu çalışmalarıyla etkinlik programını hazırladığı festival, üçüncü yılında da Ankara’yı alışveriş, kültür ve eğlencenin merkezi haline getiriyor.

Martı Hotel'den 21. İstanbul Caz Festivali bileti olanlara indirim fırsatı!

Türk turizminin köklü şirketi Martı Grup’un ilk şehir oteli Martı Istanbul Hotel’in, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV)’na desteğini bu yıl da sürdürüyor. Martı Hotel 21. İstanbul Caz Festivali bileti olanlara indirim fırsatı sunuyor.

Kira artış oranı hesaplama programı!

Kiracılık ilişkilerinin düzenlendiği Borçlar Kanunu'na göre kira zam hesabında üretici fiyat endeksi oranlarının baz alınması gerekiyor. Peki zam hesabı nasıl yapılır? İşte kira artış oranı hesaplama programı..

Polisan Turquality destek programına dahil oldu!

Polisan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Polisan Holding A.Ş.'ne bağlı Polisan Boya San. ve Tic. A.Ş, Turquality destek programına dahil oldu.

Silverline, Turquality Destek Programı'na dahil oldu!

Türkiye'nin ihracatta ilk 500 firması arasında yerini alan ve bugün 5 kıtada 60 ülkeye ihracat gerçekleştiren Silverline Ankastre, global ligde yükselme hedefine önemli katkı sağlayacak Turquality Destek Programı'na dahil oldu...

NETAŞ, 102 Mühendislik öğrencisine uzun dönem staj programı sunuyor!

Türkiye’nin lider sistem entegratörü Netaş, bu yıl başlattığı ve 2-3 ay süren uzun dönem staj programı sayesinde, öğrencilerin iş hayatına başlamadan önce deneyim sahibi olmasını sağlıyor.

Mezitli'de 5. Soli Güneş Festivali yapıldı!

5. Soli Güneş Festivali yapıldı. Mezitli Belediyesi tarafından 5'incisi düzenlen Soli Güneş Festivali kapsamında sanatçı Sertab Erener konser verdi.Sahnede eski ve yeni şarkılarına yer veren Erener, Mersinlilere keyifli dakikalar yaşattı.

Muğla'da 9. Tarım, Çevre ve Turizm Festivali gerçekleşti!

Ortaca ilçesinde bu yıl 19'uncusu düzenlenen Tarım, Çevre ve Turizm Festivali, kortej yürüyüşüyle başladı.Belediye binası önünden bando eşliğinde başlayan yürüyüş, pazar yerinde sona erdi.

GYODER Yeşil Binalar Seminer Programı 26 Haziran'da!

GYODER Yeşil Binalar Seminer Programı 26 Haziran 2014 tarihinde düzenleniyor. ERKE Green Academy'de düzenlenecek olan eğitimde Cemil Yaman; LEED Yeşil Bina Değerlendirme Sistemleri hakkında detaylı bilgiler aktaracak...

VİKO, Dünya Çevre Günü’nde Green Office programına start verdi!

VİKO, Dünya Çevre Günü’nde Green Office programına start verirken, doğal kaynakların bilinçli kullanımı, küresel ısınma, çevre kirliliği konularında farkındalık oluşturma ve bilinç kazandırma amacı ile birçok örnek çalışmaya da imza attı.

Katibim Festivali programı Haberi

Katibim Festivali programı

Kâtibim Kültür ve Sanat Festivali’nin çok dolu geçeceğini belirten Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Kâtibim Festivali, yıllardır süre gelen, Üsküdar’ın bir geleneğidir. Bu geleneği, bu sene daha kültür-sanat ağırlıklı, daha anlaşılır, özellikle gençlerimizin, çocuklarımızın hayatlarına iz bırakacak faaliyetlerle doldurduk” dedi.


Festival kapsamında Üsküdar Meydanı’nda dünyanın en uzun ve en büyük Boşnak Böreği yapılacak.


Katibim Kültür ve Sanat Festivali etkinliklerinin  gün ve saat programları :


19 Eylül 2014 Cuma


10.00-22.00 Üsküdar Dergi Günleri Sahil Ramazan çadırı


11.00 KÂTİBİM ORTA OYUNU VE FOLKLOR GÖSTERİSİ / Ünalan Necmiye Güniz Okul Bahçesi


14.00 KÂTİBİM MEZARINI ZİYARET VE ANMA MERASİMİ


14.00 FOLKLOR GÖSTERİSİ / Kirazlıtepe  Orhan Seyfi Orhon Okul Bahçesi


16.00 KÂTİBİM ORTA OYUNU VE FOLKLOR GÖSTERİSİ / Selamsız Hilmi Çelikoğlu Okul Bahçesi


18.00 FESTİVAL KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ / Ahmediye Meydanı


19.00 ÜFTUD VE HALK...