05 / 05 / 2024

katılım bankaları kira ödemeleri

katılım bankaları kira ödemeleri

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB), katılım bankalarının "Enflasyona Endeksli Karz-ı Hasen Nakit Finansman" ürününün yanı sıra tüm sektörlerde faaliyet gösteren müşterilerin kira ödemelerine finansal destek sağlayacağını bildirdi…

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Togg için Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankaları harekete geçiyor! Kar etmeden kredi…

Bakan Nebati, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankalarının Togg almak isteyenler için gerekli teşvikleri vereceklerini açıkladı. İşte o açıklamanın detayları… 

5 yıl içerisinde katılım bankalarının payının 2 katına çıkması bekleniyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'de katılım bankalarının toplam bankacılık varlıkları içerisindeki payının gelecek 5 yıl içerisinde 2 katına çıkmasının beklendiğini aktardı.

Katılım bankaları konut kredisinde gaza bastı!

Katılım banklarından gayrimenkul finansmanında atak geldi. Faizsiz sistemle çalışan katılım bankalarında 2020 yılı başında 13 milyar 444 milyon 974 bin lira olan konut kredi hacmi bir yıllık sürede 25 milyar 196 milyon liraya kadar yükseldi. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik kira sertifikasının itfası tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS12112 ISIN kodlu, 104 gün vadeli, 200 milyon 40 bin TL'lik kira sertifikasının itfası gerçekleştirildi. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama 95.5 milyon TL kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS32128 ISIN kodlu, 90 gün vadeli, 95 milyon 532 bin TL tutarında, yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama 215 milyon TL kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS22186 ISIN kodlu, 33 gün vadeli, 215 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 210 milyon TL'lik kira sertifikası itfası!

Emlak Katılım Varlık Kiralama tarafından ihraç edilen TRDEVKSA2014 ISIN Kodlu, 160 gün vadeli, 210 milyon 895 bin TL sermaye bedeli tutarında kira sertifikası itfası tamamlandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 96.8 milyon TL'lik kira sertifikası itfası!

Emlak Katılım Varlık Kiralama tarafından ihraç edilen TRDEVKSA2063 ISIN Kodlu, 62 gün vadeli, 96 milyon 895 bin TL sermaye bedeli tutarında kira sertifikası itfası tamamlandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 154 milyon TL kira sertifikası itfası!

Emlak Katılım Varlık Kiralama tarafından ihraç edilmiş olan TRDEVKSA2030 ISIN kodlu, 112 gün vadeli, 154 milyon TL tutarında kira sertifikasının itfası hakkında açıklama yaptı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının getiri oranı yüzde 10,95216!   

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS62117 ISIN kodlu kira sertifikasının 2. kira getirisine ilişkin yıllık basit brüt getiri oranı yüzde 10,95216 olarak belirlenmiş olup, 91 günlük dönemsel getiri oranı ise yüzde 2,73054 olarak belirlendi.

Ziraat Katılım'dan 1,5 milyar lira kira sertifikası ihracı!

Ziraat Katılım Genel Müdürlüğü, Ziraat Katılım'ın 1,5 milyar Türk Lirası tutarlı kira sertifikası ihracını başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğini açıkladı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının 2. kira getiri oranı yüzde 10,95216!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS62117 ISIN kodlu kira sertifikasının 2. kira getirisine ilişkin yıllık basit brüt getiri oranı yüzde 10,95216 olarak belirlenmiş olup, 91 günlük dönemsel getiri oranı ise yüzde 2,73054 olarak belirlendi. 

katılım bankaları kira ödemeleri Haberi

katılım bankaları kira ödemeleri

TKBB, katılım bankalarının "Enflasyona Endeksli Karz-ı Hasen Nakit Finansman" ürününün yanı sıra tüm sektörlerde çalışan müşterilerin maaş ve kira ödemeleri başta olmak ihtiyaçlarına finansal destek sağlayacak.

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre;  TKBB'den yapılan açıklamada, koronavirüs salgınının toplum sağlığına ve ekonominin sürdürülebilirliğine ilişkin etkilerinin azaltılmasına yönelik olarak bugün yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı çerçevesinde katılım bankaları da karar içeriğine uygun olarak finansal destek paketine katılacak.

"Kredi Garanti Kurumlarına sağlanan Hazine Desteğine İlişkin Karar" ile Kredi Garanti Fonu (KGF) tarafından sağlanacak olan kefaletle, Enflasyona Endeksli Karz-ı Hasen Nakit Finansman ürünü ile müşterilerin vadesi gelen çek ödemelerinin yapılması mümkün olacak.”

“Müşterilerin koşulları sağlaması kaydıyla hesabına çek ödemeleri için nakit yatırılacak. Kullandırılan karz-ı hasen enflasyona endeksli olacak ve yıllık en fazla yüzde 9,5 enflasyon farkı alınacak. Yıllık...