27 / 04 / 2024

Togg için Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankaları harekete geçiyor! Kar etmeden kredi…

Togg için Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankaları harekete geçiyor! Kar etmeden kredi…

Bakan Nebati, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankalarının Togg almak isteyenler için gerekli teşvikleri vereceklerini açıkladı. İşte o açıklamanın detayları… 



Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı’nın katılımıyla gerçekleşen açılış ile birlikte Türkiye’nin elektrikli otomobili Togg üretim bandından indi. Yapılan açılışın ardından Togg’un üretimine hızlı bir şekilde başlanırken, elektrikli C-SUV modelinin 2023 yılının ilk çeyreğinde yollara çıkacağı açıklandı. Yerli otomobilin benimsenmesi için çalışmalara da hız verilmiş durumda. 

Togg alımlarında düşük maliyetli kredi fırsatı!

Togg’un fiyatının Şubat ayında açıklanacağını Cumhurbaşkanı tarafından duyurulmuştu. Ön sipariş için de Şubat ayı işaret edilmişti. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den yeni açıklamalar geldi. Cumhurbaşkanı’nın talimat verdiğini belirten Bakan Nebati, bankalara Togg ile ilgili çağrıda bulunduklarını söyledi. Togg için avantajlı kredi kampanyalarının yolda olduğu öğrenildi.

Yetkililer ve kamu bankaları ile görüşme yaptıklarını açıklayan Bakan Nebati, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankalarının Togg almak isteyenler için gerekli teşvikleri vereceklerini söyledi. 

Hazine ve Maliye Bakanı, bankaların gerekirse sıfır gelir ve düşük maliyetlerle Togg alacaklara kredi vereceklerini açıkladı.


Geri Dön