09 / 05 / 2024

Togg için Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankaları harekete geçiyor! Kar etmeden kredi…

Togg için Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankaları harekete geçiyor! Kar etmeden kredi…

Bakan Nebati, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankalarının Togg almak isteyenler için gerekli teşvikleri vereceklerini açıkladı. İşte o açıklamanın detayları… 



Ekononominin gündemine dair sorulara yanıt veren Bakan Nebati, Togg hakkında gelen sorular ve kredi konusunda şu açıklamalarda bulundu:

“Yerli otomobil Togg cari açıkta azalmaya sebep olacak. Cumhurbaşkanımız talimat  verdi. Bankalara Togg ile ilgili çağrı yaptı. Bizde kamu bankaları ile görüşme sağladık. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankaları gerekli teşvikleri verecek. Düşük maliyetlerle bu araçlara ulaşım noktasında gerekli destekleri sağlayacaklar.”

Türkiye’nin ilk elektrikli otomobili olan Togg C-SUV iki farklı versiyonla piyasaya çıkacak. Tek motorlu versiyon 150 kW (204 PS) gücünde olacak ve gücü arka tekerleklere aktaracak. Çift motorlu ve 300 kW (408 PS) gücündeki diğer versiyon ise  dört tekerlekten çekişli olacak.

Tek motorlu versiyonun 100 km/s hıza 7,6 saniyede çıkacağı açıklanırken, çift motorlu modelin ise 4,8 saniyede bu hıza çıkabileceği belirtiliyor. Öte taraftan giriş seviyesinde 300 kilometre menzile ulaşabilen model, çift motorlu seçenekte ise 500 kilometrelik menzil sunuyor.

2023 Porsche 911 Carrera T tanıtıldı!

BMW i7 fiyatıyla dudak uçuklattı.. İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi

Flaş! Ford popüler modelinin üretimini durdurma kararı verdi!


Geri Dön