16 / 06 / 2024

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank 1 milyon TL taksit tablosu Mayıs 2024!

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank 1 milyon TL taksit tablosu Mayıs 2024!

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank konut kredisi faizlerini resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. İşte Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank 1 milyon TL taksit tablosu Mayıs 2024...



Yeni bir konut sahibi olmak isteyen pek çok kişi bankaların konut kredisi faiz oranları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank konut kredisi faizlerini resmi internet sitesi üzerinden açıkladı.

Peki 1 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar? İşte Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank 1 milyon TL taksit tablosu Mayıs 2024...

Kamu bankaları, konut kredisi çekmek isteyenler için maksimum 120 ay vade imkanı sağlıyor. Söz konusu bu süre zarfında, 10 yıllık vade limiti kesinlikle aşılamıyor ve bankalar bu konuda oldukça katı bir politika izliyor. 

Müşteriler, bu süreler içerisinde kredilerini uygun faiz oranlarıyla kullanabiliyorlar. Kamu bankaları tarafından sunulan konut kredisi paketleri, sabit faiz oranları ve sabit taksitlerle dikkat çekiyor. 

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank 1 milyon TL taksit tablosu Mayıs 2024!

ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası’nın konut kredisi paketi, müşterilere yüzde 4,29 faiz oranıyla sunuluyor. Söz konusu bu paket kapsamında aylık taksitler 43.179,35 Türk Lirası şeklinde belirlenmiş. Toplam geri ödeme miktarı da 5.193.896 Türk Lirası  şeklinde hesaplanıyor.

VAKIFBANK

Vakıfbank, sıfır konutlar için özel şekilde hazırlamış olduğu Sarı Panjur Konut Kredisi’ni yüzde 3,79 faiz oranı ile sunuyor. Söz konusu kredinin aylık taksit miktarı 38.341,58 Türk Lirası, toplamda ise 4.616.989 Türk Lirası ödeme yapılması gerekiyor.

HALKBANK

Halkbank’ın Hesaplı Evim Konut Kredisi, yüzde 4,19 faiz oranı ile sunuluyor. Aylık ödenmesi gereken taksit miktarı 42.206,38 Türk Lirası  iken, toplam ödeme miktarı 5.082.325 Türk Lirası şeklinde belirlendi.

KONUT KREDİSİ ÇEKERKEN DİKKAT


Konut kredisi çekerken dikkat edilmesi gereken en önemli faktörlerden biri de ek masraflar olarak belirtiliyor. Kredi işlemleri esnasında karşılaşabileceğiniz dosya masrafı, ekspertiz ücreti ve zorunlu sigorta gibi giderler, toplam maliyetleri artırabilir. Söz konusu bu tür ek masrafların her banka tarafından farklı şekilde uygulandığını göz önüne alarak, kredi tekliflerini değerlendirirken bu masrafları da hesaba katmak oldukça önemli.

Emlakkulisi.com.tr

Konut kiralık stoku azalıyor, iş yeri kiralıklarının stokları yükseliyor!

A101'de bugün birçok üründe indirim sizleri bekliyor! A101 Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? 

Ev sahiplerinden konut satışlarının 5 yıldan sonra da vergiye tabi olmasına tepki! Konut piyasasında neler yapılmalı? 


Geri Dön