18 / 07 / 2024

Katıöz Boya Ortadoğu pazarına giriyor

Katıöz Boya Ortadoğu pazarına giriyor

Kapasitelerini artırmak için geçtiğimiz yıl makine ve ekipman yatırımı için 1 milyon dolarlık ek yatırım yaptıklarını söyleyen Katıöz Boya Genel Müdürü İbrahim Hakkı Katıöz, Bununla yatırımlarımızı tamamladık dedi...

Ortadoğu İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat sektörünü bir araya getiren Ortadoğu İnşaat Fuarı, 82 firmanın katılımıyla bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 9. kez gerçekleştiriliyor.

Murat Ülker: Ortadoğu, yatırımda riskli bölge!

Yıldız Holding ve Pladis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, yatırım ortamı açısından Ortadoğu’nun jeopolitik riskler içerdiğini söyledi. Ülker, ''Savaşın olduğu yere yatırım yapmamak daha riskli'' diye konuştu.

Ortadoğu'dan Türkiye'nin statlarına ilgi!

TOKİ Başkanı Turan, Türkiye'de 4 yılda 19 stadyum inşa ettiklerini belirterek, "Tecrübemiz özellikle Ortadoğu ülkelerinden görünüyor. Ortadoğu ülkelerinden temsilciler inşaatlarımızı geziyor." dedi.

Tarihi Fırsat kampanyası ile Ortadoğu Grup projelerinde net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Gayrimenkul’de güç birliği kapsamında tek yürek olan halkımız bize dayanışmanın en büyük güç olduğunu bir kez daha ispatladı'' dedi.

Ortadoğu Grup Tarihi Fırsat kampanyası devam ediyor!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor.

Ortadoğu Grup projelerinde peşin alımda net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor.

Ortadoğu Grup kampanyasında 10 yıl vade imkanı sürüyor!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor. Ortadoğu Grup kampanyasında 10 yıl vade imkanı bulunuyor.

Ortadoğu Grup projelerinde nakitte yüzde 20 net indirim fırsatı!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, ''Geçtiğimiz ay başlattığımız kampanyamızı, gelen yoğun talepten dolayı Eylül ayında da devam ettirme kararı aldık” dedi.

Ortadoğu Grup'tan nakitte net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor.

Ortadoğu Grup'tan jeotermal tesis yatırımı!

Temiz enerjinin yıldızı jeotermal, yatırım çekmeyi sürdürüyor. Avrupa’da liderliğin Türkiye'de olduğunu belirten Ortadoğu Grup Başkanı Gür, “635 megawattlık tesisimiz var. 2023'e kadar bin megawatt hedefliyoruz" dedi.

Ortadoğu Grup Emlak Konut kampanyası ay sonuna kadar sürecek!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “15 Temmuz darbe girişiminde tek yürek olan halkımız bize dayanışmanın en büyük güç olduğunu bir kez daha ispatladı'' dedi.

Ortadoğu Grup Emlak Konut kampanyasına tüm projeleriyle katıldı!

Kampanyaya tüm projeleriyle katılma kararı alan Ortadoğu Grup, satışları devam eden Sancaktepe’deki Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Kağıthane’deki Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projeleriyle destek verecek.

Ortadoğu Grup Emlak Konut kampanyasına bin 753 konutla katıldı!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, Emlak Konut'un kampanyasını desteklediklerini ve eş zamanlı olarak benzer bir kampanya başlattıklarım dile getirdi.

Katıöz Boya Ortadoğu pazarına giriyor Haberi

Katıöz Boya Ortadoğu pazarına giriyor

Sanayi ve inşaat boyası üretimi yapan Katıöz Boya, Ortadoğu ve Afrika'yı hedef pazar seçti. Kapasitelerini artırmak için geçtiğimiz yıl makine ve ekipman yatırımı için 1 milyon dolarlık ek yatırım yaptıklarım söyleyen Katıöz Boya Genel Müdürü İbrahim Hakkı Katıöz, "Bununla yatırımlarımızı tamamladık. 


Şimdi de yurt içi ve dışında pazar payımızı artırmak için çalışıyoruz. İhracatta hedef pazar olarak Ortadoğu ve Afrika'yı seçtik. Kuzey Irak da bizim için önemli bir pazar. Kuzey Irak'a ihracatımız vardı. Ancak Musul olaylarından dolayı siparişler durdu" diye konuştu. 


Hakkı Katıöz, firmalarının Afrika pazarını hedef almasında daha önce Kamerun ve Moritanya gibi Afrika ülkelerine yaptıkları ihracatın önemli bir payının bulunduğuna dikkat çekti. Yine Musul'da patlak veren olaylar öncesi Suriye'ye de ürün gönderdiklerine işaret eden Katıöz, "Şu an Irak ve Suriye'ye...