02 / 05 / 2024

Katıöz Boya, Ortadoğu ve Afrika'yı hedef pazar seçti!

Katıöz Boya, Ortadoğu ve Afrika'yı hedef pazar seçti!

Kapasitelerini artırmak için geçtiğimiz yıl makine ve ekipman yatırımı için 1 milyon dolarlık ek yatırım yaptıklarını söyleyen Katıöz Boya Genel Müdürü İbrahim Hakkı Katıöz, Bununla yatırımlarımızı tamamladık dedi...



Sanayi ve inşaat boyası üretimi yapan Katıöz Boya, Ortadoğu ve Afrika'yı hedef pazar seçti. Kapasitelerini artırmak için geçtiğimiz yıl makine ve ekipman yatırımı için 1 milyon dolarlık ek yatırım yaptıklarım söyleyen Katıöz Boya Genel Müdürü İbrahim Hakkı Katıöz, "Bununla yatırımlarımızı tamamladık. 


Şimdi de yurt içi ve dışında pazar payımızı artırmak için çalışıyoruz. İhracatta hedef pazar olarak Ortadoğu ve Afrika'yı seçtik. Kuzey Irak da bizim için önemli bir pazar. Kuzey Irak'a ihracatımız vardı. Ancak Musul olaylarından dolayı siparişler durdu" diye konuştu. 


Hakkı Katıöz, firmalarının Afrika pazarını hedef almasında daha önce Kamerun ve Moritanya gibi Afrika ülkelerine yaptıkları ihracatın önemli bir payının bulunduğuna dikkat çekti. Yine Musul'da patlak veren olaylar öncesi Suriye'ye de ürün gönderdiklerine işaret eden Katıöz, "Şu an Irak ve Suriye'ye ihracatımız durdu. Ortadoğu ve Afrika ülkelerinde yeni pazarlar hedefliyoruz. İhracatta bu ülkeyoruz. İzmir'de birkaç firmaya fason üretim gerçekleştiriyoruz. Denizli, Balıkesir ve Muğla'da bayilerimiz var. Gaziantep ve Konya'da müşterilerimiz bulunuyor" şeklinde bilgi verdi. 

 


Dünya Bölge 


Geri Dön