25 / 05 / 2024

Katip Kasım Mahallesi Kennedy Caddesi kaçak restoran

Katip Kasım Mahallesi Kennedy Caddesi kaçak restoran

Fatih Katip Kasım Mahallesi Kennedy Caddesi üzerinde bulunan ve kaçak olduğu öne sürülen bir restorana ait binanın yıkımı gerçekleştirildi

Belediye bu ilçede arsa satacak! İhalesi 1 Kasım'da!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Karamanlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Elazığ Karşıyaka başvuruları 8 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi alt gelir grubunda yer alan 22 adet konutun 8 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

TOKİ Kırıkkale Yahşihan 300 konut ihalesi 24 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Yahşihan Erenler Mahallesi'nde yer alan 300 adet konutun ihalesini 24 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Rize 207 konut ihalesi 23 Kasım'da!

Rize İli, Merkez İlçesi, Çiftekavak Mahallesi Sanayi Alanı Projesi 207 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya 198 konut ihalesi 19 Kasım'da!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Rize Güneysu 228 konut ihalesi 12 Kasım'da!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 228 Adet Konut ,4 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 12 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Karaman Millet Bahçesi 20 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Karaman İli, Merkez İlçesi, Aktekke Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 20 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30da yapılacak.

Kütahya Millet Bahçesi 6 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 6 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kırıkkale 124 konut ihalesi 13 Kasım'da!

Kırıkkale İli, Keskin İlçesi, Bozkurt Mahallesi, 124 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 13 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi ihalesi 5 Kasım'da!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ayvansaray Kasım Günani Semt Konağı'nın inşaatı tam gaz!

Fatih Ayvansaray Mahallesi’nde inşa edilen Kasım Günani Semt Konağı ve Kütüphanesi’nin inşaatı tam gaz devam ediyor...

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları 25 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir Mahallesi için başvurular 25 Kasım'da başlıyor.

TOKİ'den Konya Karapınar 603 konut müjdesi! İhalesi 12 Kasım'da!

TOKİ'nin Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut, 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım'da yapılacak...

Katip Kasım Mahallesi Kennedy Caddesi kaçak restoran Haberi

Katip Kasım Mahallesi Kennedy Caddesi kaçak restoran

Fatih'te bir restorana ait kaçak olduğu belirtilen yapı belediye ekiplerince yıkıldı.


Katip Kasım Mahallesi Kennedy Caddesi üzerinde bulunan ve kaçak olduğu iddia edilen binanın yıkımı gece saatlerinde Fatih Belediyesi ekiplerince gerçekleştirildi.


Yıkım sırasında polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.


İş yeri sahibi Selahattin Reyhan, yıkımın  usulsüz olduğunu savunarak, "Normalde yıkılması için bir tebligat süresi olması lazım. Biz daha mahkemeye itirazda bulunamadan burayı yerle bir ettiler." dedi.


İş yerini 35 yıldır işlettiklerini ifade eden Reyhan, şunları kaydetti:


"Burası Devlet Demiryolları'nın yeridir, bina ona aitti biz de 35 yıldır onun kiracısıydık. Buranın ruhsatını iptal etmeden mühürlediler, sonra ruhsat iptali yaptılar. İki gün önce cuma günü yıkım ile ilgili tebligat bırakmışlar. Tebligatta hiçbir süre yok. Şu gün boşaltacaksınız, şu gün yıkılacak diye hiçbir süre yok. Sabah saat...