29 / 04 / 2024

Katy Perrynin kiraladığı ev

Katy Perrynin kiraladığı ev

Ünlü Şarkıcı Katy Perry eski eşinden ayrıldıktan sonra yeni bir ev kiraladı. Kirası aylık 8 bin 500 dolar olan evde 3 yatak odası bulunuyor. Katy bu evi kiralarken lüksten uzak ve mütevazi olmasına dikkat etmiş.

Reysaş GYO Çayırova Akse'deki deposunu Kolay Depo'ya kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Çayırova'daki deposunu 3 yıllığına Kolay Depo'ya kiraladı. Firma 3 yılda yaklaşık 250 bin TL gelir elde edecek.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 6 aylığına Koton'a kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaele Çayırova'daki deposunu Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye kiraladı. Firma 6 ayda yaklaşık 650 bin dolar gelir elde edilecek.

Reysaş GYO Kazan'daki deposunu CarrefourSA'ya kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Kazan'daki 10 bin 452 metrekarelik deposunu CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş'ye kiraladı. Firma 1 yılda yaklaşık 500 bin Euro'ya gelir elde edecek.

Reysaş GYO Kazan'daki deposunu 5 yıllığına kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Kazan Saray Mahallesi'ndeki 11 bin 970 metrekare arsası üzerinde bulunan deposunu Ditech Elektronik İletişim Bilişim Sistemleri Lojistik'e 5 yıllığına kiraladı.

Tolga Karel, Dominik Playa Las Ballenas adasını 90 bin dolara kiraladı!

Sarah Margaret Scott’la evlenecek olan Tolga Karel, düğün için Dominik'te bulunan Playa Las Ballenas adasını bir haftalığına kiraladı. Bu hazırlık ünlü oyuncuya 90 bin dolara mâl oldu.

Ekonomi Bakanlığı kiraladığı binalar için 26 milyon TL ödedi!

EKONOMİ Bakanlığı, yurtiçi ve yurtdışında kiraladığı binalar için son beş yılda 26 milyon 809 bin lira para ödedi. Mustafa Elitaş bakanlığın kiraladığı binalarla ilgili soruları yanıtladı.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu Alerta Elektronik'e kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde yer alan depoyu Alerta Elektronik ve Pazarlama Teknolojileri'ne 6 aylığına kiraladı. Reysaş yaklaşık olarak 12 bin dolar gelir elde edecek.

İBB kiraladığı taşınmazları TÜRGEV'e mi tahsis ediyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve bağlı ilçe belediyeleri kiraladığı taşınmazları TÜRGEV, ENSAR ve Aziz Mahmut Hüdai gibi vakıflara tahsis etmeye başladı.

Reysaş GYO Seyhan'daki deposunu Adana Pazarlama 'ya kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana Seyhan Sarıhamzalı Mahallesi'nde yer alan deposunu Adana Pazarlama Dağıtım'a kiraladı. 1 yıllığına kiralanan depodan yaklaşık 260 bin TL gelir elde edilecek.

Reysaş Çayırova'daki deposunu Farplas Oto Yedek Parçaları'na kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Çayırova Akse Mahallesi'ndeki deposunu Farplas Oto Yedek Parçaları İmalat İhracat İthalat A.Ş.'ye kiraladı. 6 aylık kiralama sürecinden yaklaşık 170 bin TL gelir elde edilecek.

Selena Gomez, Malibu'da bir geceliği 8 bin TL'ye yazlık kiraladı!

Selena Gomez, bir geceliği 8 bin TL'ye yazlık kiraladı23 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, günlüğü 2 bin 900 dolara (yaklaşık 8 bin TL) Malibu'da muhteşem bir yazlık kiraladı.

Meryem Uzerli ve Alp Özcan, St. Tropez'de 8 bin Euro'ya villa kiraladı!

Meryem Uzerli, bu yazı Fransa’da geçirecek. Güzel oyuncu, kızıyla yat firması sahibi sevgilisi Alp Özcan’ın St. Tropez’de aylığı 8 bin euro’ya kiraladığı villasında tatil yapacak

Caner Erkin 25 yıllığına kiraladığı tarihi binada tadilat başlattı!

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden 25 yıllığına kiraladığı Sirkeci’deki tarihi binada tadilat başlattı. İşte o tarihi bina...

Katy Perrynin kiraladığı ev Haberi

Katy Perrynin kiraladığı ev

Günümüzün en çok kazanan pop palarından biri olan Katy Perry, California'da büyük bahçeli havuzlu bir ev kiraladı. Evin aylık kirası 8,500 dolar.


Katy 3 yatak odalı olan bu evi seçti ev mütevazi bir ev.Katy bu evi kiralarken lüksten uzak ve mütevazi olmasına dikkat etmiş.


Ev merkezden biraz uzakta sakin bir mevkide.Daha önce burada bazı ünlülerin de yaşadığı söyleniyor. 


İşte o ev;