17 / 05 / 2024

Kavacık Ofton İnşaat Projesi

Kavacık Ofton İnşaat Projesi

Ofton İnşaat, Kavacık projesi için ön talep toplamaya devam ediyor. Henüz detayların netleşmediği Ofton Kavacık projesinde 90 daire olacak...

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kutlay Hançerlioğlu tarafından kuruldu.

Arın Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arın Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Serkan Saka tarafından kuruldu.

Aldemir Geri Dönüşüm Plastik Reklamcılık Mobilya İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldemir Geri Dönüşüm Plastik Reklamcılık Mobilya İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Aldemir tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ofton İnşaat rotayı Bodrum'a çevirdi!

Ofton İnşaat bu yıl inşaatlara ara vermeden devam edeceğini açıkladı. Şirketin Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, merkezi noktalara yakın bölgelerde yüksek üretim ve satış potansiyeline uygun büyük ölçekli projeler geliştirmeyi planladıklarını söyledi.

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın Satış Direktörü oldu!

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın yeni Satış Direktörü oldu. Sektörde uzun yıllardır çalışma hayatı olan Kaya, daha önce Dap Yapı, Kiler Grubu ve Kuzu Group'ta görev aldı.

Ayhan Aydın Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Aydın Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi, Ayhan Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.

Kavacık Elysium Es Evleri fiyatları!

Kavacık Elysium Es Evleri fiyatları 787 bin 750 TL'den başlıyor. Ofton İnşaat projesi Elysium Es Evleri, Eylül 2018'de teslim edilecek...

Elysium Es Kavacık fiyat listesi!

Elysium Es Kavacık fiyat listesi 787 bin 750 TL'den başlayarak değişiyor. Ofton İnşaat projesi Elysium Es Kavacık'te teslimler Eylül 2018'de yapılacak...

Kavacık Ofton İnşaat Projesi Haberi

Kavacık Ofton İnşaat Projesi


Ofton İnşaat'ın ön talep topladığı Ofton Kavacık projesinde metrekareler henüz kesinleşmedi. Tek blok olarak tasarlanan Ofton Kavacık projesi sekiz katlı olacak.


Ofton Kavacık projesinde 90 adet daire yer alıyor. İstanbul Beykoz'a bağlı Kavacık'ta inşa edilecek olan Ofton Kavacık projesinde 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor.




Tel: 444 5 250

Web: http://www.kesisimnoktasi.com/

Gülcihan...