15 / 05 / 2024

Kavacık Yapı Kimin

Kavacık Yapı Kimin

Kavacık Yapı Denetim Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Süleyman Akgün imzasıyla kuruldu.

Edirne Kavacık’ta OSB isyanı!

2016'da eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından onaylanan Edirne Uzunköprü Kavacık Köyü'nde yapılması planlanan Karma Organize Sanayi Bölgesi Projesi için bölge sakinleri harekete geçti. 

Koz Endüstri ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kavacık Şubesi açıldı!

Koz Endüstri ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kavacık Şubesi 200 bin TL sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 

Kula Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor. Kavacık Mahallesi’ni şehir görünümüne kavuşturacak dev projede alt yapı, üst yapı komple yenilenecek.

Kavacık Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kavacık Yapı Denetim Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Süleyman Akgün imzasıyla kuruldu.

Elysium Es Kavacık görücüye çıkıyor!

Ofton kalitesi ile Beykoz Kavacık’ta inşa edilen Elysium Es Kavacık projesinde sona gelindi. Satışa çıkmaya hazırlanan projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar 19 Ekim 2016 Çarşamba günü yapılacak basın buluşmasında paylaşılacak.

Kavacık Elysium Es konut fiyatları!

Kavacık Elysium Es konut fiyatları 787 bin 750 TL'den başlıyor. Elysium Es Kavacık projesinde 0,65 vade ile ödemeler yapılıyor...

Elysium Es Kavacık fiyat listesi!

Elysium Es Kavacık fiyat listesi 787 bin 750 TL'den başlayarak değişiyor. Ofton İnşaat projesi Elysium Es Kavacık'te teslimler Eylül 2018'de yapılacak...

Ofton İnşaat Kavacık Projesi!

Ofton İnşaat Kavacık projesi için ön talep toplanmaya başlandı. Detayları henüz netleşmeyen Ofton İnşaat Kavacık projesinde satışların Mayıs ayı içerisinde başlaması planlanıyor...

Ofton Kavacık projesi Mayıs'ta satışta!

Projelerinin yer aldığı lokasyonlara konfor ve kaliteyi taşıyan ve yatırımcıya değer kazandıran markalı konutun liderlerinden Ofton, Kavacık’taki yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. Projenin lansmanı Mayıs ayında yapılacak.

Türkiye'deki çürük yapılar hızlıca dönüşmeli!

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, 1-7 Mart Deprem haftası kapsamında deprem haftasına ilişkin görüşlerini açıkladı. Karadeniz, 6,5 milyon çürük yapının hızlıca dönüşmesinin gerektiğini belirtti.

Çarpık yapılaşma ruh sağlığını etkiliyor!

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar, özellikle çarpık yapılaşma sonucunda daha az yeşil alana boğulmuş kentlerin, aile ve komşuluk ilişkilerini zedeleyerek birey üzerinde psikolojik tahribata neden olduğunu söyledi.

Tataroğlu Mimarlık Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tataroğlu Mimarlık Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Selçuk Pusa Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Ümraniye, Esenkent Mahallesi'nde kuruldu.

Bayer İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayer İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi, Bayram Erdem tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi,Sultan Selim Caddesi 'nde kuruldu.

Kavacık Yapı Kimin Haberi

Kavacık Yapı Kimin


Kavacık Yapı Denetim Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Süleyman Akgün imzasıyla kuruldu.


Kavacık Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amacı; can ve mal güvenliğini teminen imar planlama fen sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasanın amir hükümlerine aynen uyar.  


Kavacık Yapı Denetim Limited Şirketi Adres; Safa Mah.Takva Cad.Dalyan Sok. No:4 D:1...