22 / 05 / 2024

Kavak imar bilgilendirme

Kavak imar bilgilendirme

Kavak Belediyesi tarafından Ondokuz Mayıs Mahallesindeki bir düğün ve konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya İbrahim Sarıcaoğlu, Fen İşlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız ve Ondokuz Mayıs Mahallesi sakinleri katıldı.

Bodrum Yalıkavak'taki arazinin imar planı değiştirildi!

Türkiye'de yer alan araziler bir bir özelleştiriliyor ve imara açılıyor. Sözcü'de yer alan habere göre; bugün, Bodrum Yalıkavak'ta yer alan büyüleyici bir manzarası bulunan arazinin de imara açıldığı belirtildi. 

Ataşehir'de iki mahalle için İmar Bilgilendirme Ofisi açıldı!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin 1/5000’lik Nazım İmar Planı hakkında vatandaşların bilgi sahibi olmaları için İmar Planı Bilgilendirme Ofisi açıldı...

Ataşehir İçerenköy imar bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Uzun zamandır çözülemeyen Ataşehir İçerenköy Mahallesi’nin imar planlarıyla ilgili bir toplantı yapıldı.

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün!

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. İmar barışı toplantısı Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum'un katılımı ile yapılacak. 

Çatalca Belediyesi'nden imar planı bilgilendirme toplantısı!

Çatalca Belediyesi, 1/1000 ölçekli İmar Planı onaylanan Dağyenice Mahallesi'ndeki vatandaşlar için bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Çatalca Belediyesi'nden imar planı toplantısı!

Çatalca Belediyesi, 1/1000 ölçekli İmar Planı onaylanan Kestanelik Mahallesi'nde imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Çatalca Hisarbeyli Mahallesi'nde imar planı bilgilendirme toplantısı!

Çatalca'nın Hisarbeyli Mahallesi'nde imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kıbrıs Mağusa'da imar planı gerginliği!

Kıbrıs Mağusa'da imar planıyla ilgili emirnamenin kabulünün ardından, ilgili bölgelerde bilgilendirme toplantıları başladı. 

Samsun Kavak'ın imar ve yerleşim planı hazırlandı!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, model bir Kavak’ı ortaya çıkartmak için proje başlattıklarını açıkladı. Sarıcaoğlu, bölgede imar ve yerleşim planlarının hazırlandığını söyledi.

Silivri'de sanayicilere imar affı bilgilendirmesi! 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, imar barışı ile ilgili bilgilendirme toplantılarının bir diğerini de bölgedeki sanayicilerle ile gerçekleştirdi.

OSBÜK Ankara'da imar toplantısı gerçekleştirildi!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), Organize Sanayi Bölgelerine (OSB) yönelik imar barışı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

Denizli Büyükşehir’den nazım imar planı toplantısı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli’nin 1/25000’lik nazım imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Denizli’de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Denizli Ticaret Odası (DTO) öncülüğünde, 'İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı' gerçekleştirildi. 

Kavak imar bilgilendirme Haberi

Kavak imar bilgilendirme

Kavak Belediyesi tarafından Ondokuz Mayıs Mahallesindeki bir düğün ve konferans salonunda gerçekleştirilen tçplantıya Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Fen İşlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız ve Ondokuz Mayıs Mahallesi sakinleri katıldı. Sarıcaoğlu, belediye tarafından yürütülen ve yürütülecek hizmetler hakkında bilgi verdikten sonra 3194 sayılı İmar Kanununa göre Ondokuz Mayıs Mahallesi'nde yapılması gereken imar planı uygulaması hakkında bilgi verdi. 

İmar planı uygulamasının vatandaşların lehine olduğunu belirten Ayyıldız, "Sizlerin ikamet ettiği Ondokuz Mahallesi, Kavak ilçe merkezindeki 6 mahalleden yapılaşma ve imar yönüyle en geride kalmış mahallemizdir. Sebebi ise imar planının yapılmamış olmasıdır. İmar planı yok diye arsanızı satamıyorsunuz, bina yapamıyorsunuz. İmar planına göre en fazla yüzde 40 belediye payı alınmaktadır. 

Ama alınan bu pay yine sizlerin hizmetinde kullanılmaktadır. Bu durumda yerinize 2-3 kat...