19 / 05 / 2024

Kavanium Çarşı izmit

Kavanium Çarşı izmit

İzmit Alikahya Atatürk Mahallesinde Kavanium ve İztop Evleri sitelerinin girişinde Kavanlar imzası ile inşa edilen Kavanium Çarşı 'nın, 2013 yılının sonunda hizmet vermeye başlaması planlanıyor...

İzmit Bakırcılar Çarşısı'ndaki cephe iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

İzmit Belediyesi tarafından Bakırcılar Çarşısı’nda başlatılan cephe iyileştirme çalışmalarında sona gelindi.

İzmit Bakırcılar Çarşısı’nda cephe yenileme çalışması yapılacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışması yapacak.

İzmit Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bakırcılar Çarşısı’nda 28 binayı kapsayan cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

İzmit Bakırcılar Çarşısı’nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Bakırcılar çarşısını da yeni yüzüne kavuşturacak.

İzmit Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Şimdiye kadar şehrin birçok yerinde cephe iyileştirmesi yapan İzmit Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı’nda da cephe iyileştirme çalışmalarına başlıyor.

İzmit Bakırcılar Çarşısı'nda yenileme çalışmaları başlıyor!

İzmit Belediyesi, Bakırcılar Çarşı'nda 28 binayı kapsayan cephe iyileştirme projesi hazırladı.

İzmit Ar-Ge Merkezi hizmete açıldı!

Hayat Kimya’nın 100 milyon liralık yatırımla İzmit’te kurduğu Ar-Ge Merkezi hizmete başladı. Hayat Kimya İcra Kurulu Başkanı Avni Kiğılı, markalarını globalleştirme vizyonuyla tüketim ürünleri sektöründe büyümeceklerini kaydetti.

İzmit Derince'de Yaşar Kemal'in adı parka verilecek!

Derince Belediye Meclisi’nin temmuz ayı oturumunda, Yaşar Kemal’in adı bir parka verilmek için oylandı. Ancak AKP’li 14 meclis üyesinin yarısı aleyhte oy kullandı. Usta Yazar’ın adı muhalefetin ısrarıyla parka verildi

TOKİ Kocaeli İzmit Arızlı kura sonucu 2015!

TOKİ Kocaeli İzmit Arızlı projesinde satışa sunulan 24 tane dairenin kura çekilişi gerçekleşti. İşte TOKİ Kocaeli İzmit Arızlı kura sonucu 2015 detayları...

İzmit Arızlı TOKİ kura 2015!

TOKİ Kocaeli Arızlı projesinde dairelerin fiyatları 46 bin 829 TL'den başlıyor. Projede 24 tane daire kurayla satılıyor. İşte İzmit Arızlı TOKİ kura 2015...

TOKİ İzmit Arızlı kurası bugün çekilecek!

Başvuruların 22 Aralık - 31 Aralık tarihleri arasında kabul edildiği TOKİ İzmit Arızlı kurası bugün çekilecek. Projenin kurası İzmit Belediyesi Yunus Emre Nikah Salonu'nda yapılacak.

TOKİ İzmit Arızlı kura çekilişi!

TOKİ İzmit Arızlı kura çekilişi noter huzurunda yapılacak. 2 oda 1 salon dairelerden meydana gelen projede dairelerin fiyatları 46 bin 829 TL'den başlangıç gösteriyor.

İzmit Arızlı Irak Konutları yurt oluyor!

17 Ağustos 1999'daki depremin ardından, dönemin Irak'ın lideri Saddam Hüseyin'in 10 milyon dolar karşılığı petrol yardımı ile depremzedeler için yaptırılan İzmit'teki Arızlı Irak Konutları üniversite öğrencileri için yurt oluyor.

Kavanium Çarşı izmit Haberi

Kavanium Çarşı izmit


İzmitte yeni bir AVM daha kuruldu. Alikahya Atatürk Mahallesinde Kavanium ve İztop Evleri sitelerinin girişinde Kavanlar firmasının inşa ettiği Kavanium Çarşı, yıl sonunda hizmet vermeye başlayacak. 


Alikahya Atatürk Mahallesi'nde Kavanium ve İztop Evleri sitelerinin girişindeki yeni AVM büyük ölçüde bitti. Kavanium ve İztop evlerinin tamamlanmasıyla önemli bir nüfusun yerleştiği bölgede inşa edilen Kavanium Çarşı Projesi, bodrum artı 3 katlı binadan oluşuyor. AVM'de toplam 22 işyeri bulunacak. Kavanium Çarşı projesinde nikah salonu, market, pastane, kafeterya, restaurant, kuaför gibi birimler hizmet verecek. AVM için yaklaşık 10 milyon TL harcandı. 


Özgür...