03 / 05 / 2024

Kavanya Koru

Kavanya Koru

KVN Yapı A.Ş. imzası ile İzmit Çayırköy bölgesinde inşa edilen Kavanya projesinin Koru etabı satışa çıktı..

Kavanya Koru ön satışta!

"Hayallerinizi gerçekleştirmenin ilk adımı" sloganı ile tanıtılan Kavanya Koru projesinde lansman öncesi ön satış avantajı sunuluyor..

Kavanya Koru'da yaz fırsatı! 60 ay 0 faiz!

Kocaeli'de 220 milyon TL bedelle Kavanlar tarafından hayata geçirilen Kavanya Koru'da fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor. Projede yaz fırsatı başladı...

İzmit Kavanya Koru satış ofisi!

İzmit Kavanya Koru satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. KVN Yapı A.Ş. tarafından İzmit Çayırköy bölgesinde hayata geçirilen projede lansman 8 Mayıs'ta gerçekleştirildi. 

Kavanya Koru iletişim!

KVN Yapı A.Ş. imzası ile İzmit Çayırköy bölgesinde inşa edilen Kavanya projesinin Koru etabı satışa çıktı..

Kavanya Koru fiyat!

Kavanya Koru fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 220 milyon TL yatırım bedeline sahip Kavanya projesinin Koru etabı satışa çıktı.

Kavanya Koru nerede?

1500 daireden meydana gelen Kavanya projesinin Kavanya Koru etabındaki 250 daire satışa çıktı. 2020 yılında teslim edilecek proje tam olarak nerede yer alıyor?

Kavanya Koru'nun lansmanı yapıldı! 195 bin TL'ye!

Lansmanının bugün yapıldığı Kavanya Koru projesinde daire fiyatları 195 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Kavanya Koru iletişim!

Kavanya Koru iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. "Hayallerinizi gerçekleştirmenin ilk adımı" sloganı ile tanıtılan projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. 

Kavanya Koru basın lansmanı 8 Mayıs'ta!

Kavanlar İnşaat Grup şirketlerinden KVN Yapı AŞ. Kocaeli’nde hayata geçireceği 220 milyon TL değerindeki projelerinin ilk halkası olan Kavanya Koru’yu lanse ediyor.

Kavanya Koru ön satışta!

"Hayallerinizi gerçekleştirmenin ilk adımı" sloganı ile tanıtılan Kavanya Koru projesinde lansman öncesi ön satış avantajı sunuluyor..

Sarıyer Sultan Koru Evleri'nde 840 bin dolara 3+1 dubleks!

15 bin 548 metrekare alan üzerinde yükselen Sultan Koru Evleri'nde konutların fiyatları 640 bin dolardan başlayıp, 1 milyon 457 bin dolara kadar yükseliyor...

Koru Florya 23 milyon 315 bin 837 TL'yle Ocak hasılat şampiyonu!

TOKİ hasılat şampiyonu Ocak ayında Koru Florya oldu. Koru Florya'nın Ocak ayında net hasılatı 23 milyon 315 bin 837 TL...

İstanbul Koru Florya Evleri'nin havadan yeni videosu!

Koru Florya projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Çekmeköy 216 Koru Konutları'nda 127 bin liraya! Yüzde 1 KDV!

216 Yapı en yeni projesi 216 Koru Çekmeköy’ü yüzde 1 KDV avantajı ve lansmana özel yüzde 20 indirimle satışa sundu....

Kavanya Koru Haberi

Kavanya Koru

KVN Yapı A.Ş. İzmit Çayırköy bölgesinde hayata geçirilen geçireceği Kavanya projelerinin ilk halkası Kavanya Koru’yu 8 Mayıs'ta gerçekleştirdiği lansman ile satışa çıkardı.

220 milyon TL'ye mal olacak Kavanya projesinin satışa çıkan Koru etabında daire fiyatları 195 bin TL'den başlıyor.

Toplam 1.500 adet dairenin yer alıyor aldığı projenin Koru etabında ise 250 daireye yer veriliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri sunuluyor. Kavanya Koru'da aynı zamanda 50 bahçe dubleksi ve 50 çatı dubleksi dairelere de yer veriliyor. Projede daire alanları 72 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor. 

Çok sayıda sosyal alanların yer aldığı projede yürüyüş alanları, fitness, sauna, çocuklar ve büyükler için açık havuzlar, çocuk oyun alanları, açık spor tesisleri, süs havuzları bulunuyor.

Kavanya...