17 / 05 / 2024

Kavi Homeaves

Kavi Homeaves

Kavi Yapı’nın Güneşli’de inşaatı hızla devam ettiği Home Aves projesinde kısa bir süre daha 5 bin 500 TL peşinat ile daire sahibi olma fırsatı devam edecek

Kavi Kelepçe İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Kelepçe İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ekinci, Muhammed Mustaf Karaali, Ufuk Karaali ve Zeynep Sena Karaali ortaklığında kuruldu.

Kavi Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Halil Coşkuner tarafından kuruldu.

Kavi Mimarlık İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Mimarlık İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çelik tarafından kuruldu.

Kavi Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yahya Güney tarafından kuruldu.

Kavi İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Sarıyer'de  10 bin 50 TL sermaye bedeli ile Aylin Elbi Aşkın, Emine Eda Egeli, Ömer Şerif Egeli tarafından kuruldu.

Kavi Otelcilik Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Otelcilik Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulgafur Oral tarafından kuruldu.

Kavi Restorasyon Mimarlık ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Restorasyon Mimarlık ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeynep Özcan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İntemol Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntemol Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümit Kavi tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Home Aves Güneşli'de son daireler!

291 konutluk Home Aves Güneşli Kavi Yapı tarafından inşa ediliyor. Home Aves Güneşli'de son daireler için satışlar sürüyor.

Kavi Yapı Home Aves'te 221 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 60 ay 0 faiz!

Basın Ekspres yolu güzergahındaki projeler arasında yer alan Home Aves’te ,yüklenici firma Kavi Yapı kendi elindeki daire satışlarını bitirmesi üzerine arsa sahibi ile yaptığı anlaşma ile arsa sahibinin dairelerinin satışlarını da bitirmek üzere.

Güneşli Home Aves’te son 30 daire! 221 bin TL'ye!

Basın Ekspres yolu güzergahındaki projeler arasında yer alan Home Aves’te ,yüklenici firma Kavi Yapı kendi elindeki daire satışlarını bitirmesi üzerine arsa sahibi ile yaptığı anlaşma ile arsa sahibinin dairelerinin satışlarını da bitirmek üzere.

Kavi Araştırma Geliştirme Bilgisayar ve Teknoloji Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Araştırma Geliştirme Bilgisayar ve Teknoloji Hizmetleri Limited Şirketi, Kemal Taşhan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Maltepe, Fındıklı Mahallesi 'nde kuruldu.

Kavi Yapı Home Aves projesinde 2+1 daireler 299 bin TL'ye! Hemen teslim!

Kavi Yapı Home Aves projesinde yer alan daire seçeneklerinden 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan daireler hemen teslim ediliyor.

Kavi Homeaves Haberi

Kavi Homeaves

Atatürk Havalimanı'na 5 kilometre mesafede bulunan Home Aves projesi, Basın Ekspres yoluna 600 metre, 212 AVM’ye 1 kilometre mesafede yükseliyor. Bölgede birçok iş merkezinin bulunması sebebi ile Home Aves projesi dikkat çekiyor.


6 bin 200 metrekare arsa üzerine 2 blok halinde inşa edilen Kavi Homeaves projesinde 41 metrekarelik stüdyo, 65 ila 69 metrekarelik 1+1, 103 ila 107 metrekarelik 2+1, 172 metrekarelik 3+1 daire seçenekleri ile toplam 191 daire bulunuyor. 


Kavi Homeaves projesinde stüdyo daireler 103 bin liradan, 1+1 daireler 153 bin liradan, 2+1 daireler 253 bin liradan, 3+1 daireler 413 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Yüzde 5 peşinatla kampanyasının devam ettiği Home Aves projesinde stüdyoların peşinatları 5 bin 500 liradan, 1+1 dairelerin peşinatları 7 bin 650 liradan, 2+1 dairelerin peşinatları 12 bin...