03 / 05 / 2024

kavuklar evim güzel evim

kavuklar evim güzel evim

Bornova Evim Güzel Evim Ege Bornova'da fiyatlar 850 bin liradan başlıyor, projedeki konutlar banka kredisine uygun

Kavuklar Ege Bornova Rezidans fiyatları 850 bin liradan başlıyor!

Ege Bornova Rezidans Evim Güzel Evim'de konut fiyatları 850 bin liradan başlıyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Yedi Güzel Adam Müzesi'nin restorasyonunda sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, restorasyonunda sona gelinen Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’ndeki çalışmaları inceledi.

Yeşil GYO Güzelşehir AVM'deki 12 iş yerinin değerlemesini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Güzelşehir AVM'de bulunan 12 adet natamam işyerine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Türk mobilya sektörünün en güzel tasarımları ödüllendirildi!

Sektörün en büyük üretici ve ihracatçı firmalarının katılımı ile gerçekleştirilen Furniture İstanbul Fuarı’nda en güzel mobilya tasarımları ödüllendirildi. 

Özdemir Erdoğan: Uluslararasında bizi temsil edecek güzel bir yapı!

Yeni AKM projesi kültür sanat dünyasından beğeni topladı. Sanatçı Özdemir Erdoğan yeni AKM projesi ile ilgili yaptığı açıklamada "Gerçekten uluslararası alanda bizi gururla temsil edecek güzel bir yapı." dedi

DKY Sahil: Hayat Sahilde Güzel!

DKY Sahi projesi "Hayat Sahilde Güzel" sloganıyla konut alıcılarını bekliyor. Deniz manzarasına hakim konumda yer alan DKY Sahil projesi 138 daireden meydana geliyor.

Yedi Güzel Adam Müzesi'nin kaba inşaat çalışmaları tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Müzesi için başlattığı restorasyon çalışmalarında kaba inşaat çalışmalarını tamamladı

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'nin restorasyonu tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi için başlattığı restorasyon çalışmalarını tamamlıyor.

Yedi Güzel Adam Müzesi'nin restorasyonu tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Müzesi'ni de restore ediyor.

Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi açıldı!

Başakşehir Kayaşehir'de yer alan Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi’nin resmi açılışı yapıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta da katıldı.

Kahramanmaraş Amerikan Koleji, Yedi Güzel Adam Müzesi oluyor!

Kahramanmaraş'taki 167 yıllık Amerikan Koleji, Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'ne dönüştürülecek.

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması’nda süreç başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular Mart ayı içerisinde başlıyor.

Kocaeli tramvay hattındaki binalara estetik görünüm geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği "Güzel Evim Güzel Kentim Projesi”ne, Akçaray tramvay hattı güzergahında kalan Gazi Mustafa Kemal (GMK) Bulvarı’ndaki çalışmalarla devam ediyor.

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular 27 Mart 2017 itibariyle başlıyor.

kavuklar evim güzel evim Haberi

kavuklar evim güzel evim

Kavuklar Ege Bornova Rezidans Evim Güzel Evim projesinin fiyatları 850 bin liradan başlıyor, projenin teslimlerinin Haziran 2014'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Bornova Altındağ'da 10 dönüm alan üzerinde Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme tarafından inşa edilen Ege Bornova Rezidans projesinde 60 konut yer alıyor. 4+1, 5+1 ve 5+2 konut alternatiflerinin bulunduğu projede satışlar devam ediyor.



Evim Güzel Evim Kavuklar Ege Bornova Rezidans'ın fiyatları 850 bin liradan başlıyor. Proje bünyesinde konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor ya da firma bünyesindeki ödeme planından faydalanabiliyor.


Ege Bornova Kavuklar'ın teslimlerinin Haziran 2014'te gerçekleşmesi planlanıyor. Proje konum olarak Ege Üniversitesi'ne ve Ege Park AVM'ye yakın konumda yer alıyor.


Kavuklar Ege Bornova Evleri'nde; çocuk yüzme havuzu, yarı olimpik yüzme havuzu, restoran, tenis kortu gibi sosyal alanların yanı sıra; çiçek siparişi, transfer hizmetleri,...