29 / 04 / 2024

Kavuklar Gayrimenkul 2015 yatırımları

Kavuklar Gayrimenkul 2015 yatırımları

Şehre yakışan ve sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğuyla yola çıkan Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, 3 farklı proje ile İzmir'in çehresini değiştirirken, alışveriş merkezi Point Bornova Projesi'nin, ekimde açılacağı belirtildi.

2015 ile 2019 yılları arasında 712 bin gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik, 2019 Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nu açıkladı. Rapora göre 2015-2019 yılları arasından İstanbul Avrupa Yakası’nda 3 milyon abone yer değiştirirken ilk kez kapısı açılan gayrimenkul sayısı da 712 bine ulaştı.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Metehan Kavuk serbest bırakıldı!

İzmir'deki FETÖ soruşturması kapsamında göz altına alınan Kavuklar Gayrimenkul'un başında bulunan Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk, yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Metal Gayrimenkul 2015 olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Metal Gayrimenkul, bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2015 yılı olağan genel kurul toplantısının sonucunu ve gündem maddelerini paylaştı.

Metal Gayrimenkul 2015 yılı kar payı dağıtacak mı?

Metal Gayrimenkul, dağıtılabilir kar oluşmamış olması nedeniyle kar dağıtımı yapılamayacağının, olağan genel kurulun onayına sunulmasına toplantıya katılanların oybirliği ile karar verdi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2015 genel kurulu sonucu yayınlandı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayı ve Ticaret A.Ş. tarafından 26 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilen 2015 yılı genel kurul toplantısı sonucu Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Eskidji Gayrimenkul, bölge ortaklıklarını ödüllendirdi!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığının öncü isimlerinden Eskidji Gayrimenkul, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 8 farklı dalda ödülün sahibi oldu.

Eskidji Gayrimenkul 2015 Yılı En Başarılı Ofis Ödülleri sahiplerini buldu!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdiği, geleneksel Türkiye Bölge Ortakları Toplantısı ve Ödül Töreni,20-21 Nisan tarihlerinde Antalya’da WOW Kremlin Hotel’de gerçekleştirildi.

2015'te gayrimenkul satışında 54.4 milyon vergi farkı tespit edildi!

Sözcü Gazetesi'nin yazarlarından Nedim Türkmen, gayrimenkul alım satımlarına ilişkin vergi incelemelerini kaleme aldı. Türkmen yazısında 2015 yılı içerisinde 54 milyon 410 bin 733 TL 34 kuruş vergi farkı tespit edildiğini belirtti.

Point Bornova Rezidans’ta yaşam yaz sonunda başlıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM’nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edecek. 624 konutluk Point Bornova Rezidans’ın gösterişli mimarisi ortaya çıkacak.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2015 Yılı Kar Dağıtım Önerisi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Şirket Yönetim Kurulu'nun 2015 Yılı Kar Dağıtım Önerisi hakkında bilgilerini ve raporunu yayınladı.

İzmir Point Bornova Rezidans'ta teslimler yaz sonunda başlıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edeceğini duyurdu. Kavuklar GY, AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını tamamlıyor.

Beymen, Point Bornova AVM'de mağaza açacak!

Kavuklar Gayrimenkul'ün kente kazandırdığı Point Bornova AVM, birbirinden ünlü dünya markalarını bünyesine katmaya devam ediyor. İzmir'in en büyük Beymen mağazası da Point Bornova'da modaseverlerle buluştu.

Kavuklar Gayrimenkul 2015 yatırımları Haberi

Kavuklar Gayrimenkul 2015 yatırımları

Otomotiv, akaryakıt, mürekkep, hazırbeton ve prefabrik gibi farklı sektörlerde yatırıma devam eden Kavuklar Grubıf nun en genç şirketi Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, İzmir'i yabancı yatırımcılar için çekim alam haline getirecek projelere imza atıyor. Mimaride fark yaratan tasarımları ve kullanıcıların ihtiyaç duyacağı her türlü çöziimii sunan yaşam alanları, akıllı ofis binaları. alışveriş merkezi bulunan karma projeleri hayata geçiren Kavuklar, Bayraklı Tower ile uluslararası iş dünyasının güçlü markalarına ev sahipliğini yapıyor. 


Dünya markaları Point'le buluşacak Kavuklar'in inşa ettiği Point Bornova, 300 bin metrekarelik inşaat alanında yapılıyor. Üzeri açılır kapanır özelliği ile Türkiye'de ilk olma niteliği taşıyan, İzmir'in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olacak olan Point Bornova, ekim ayında kapılarını müşterilerine açacak. 


Point Bornova, 'Dünya Burada Buluşuyor' sloganı ile pek çok dünya markasını İzmirli'nin...