18 / 05 / 2024

kaya gazı çelik

kaya gazı çelik

Tüm dünyada doğalgaza alternatif olarak gösterilen kaya gazı Çelik İhracatçıları Birliği' nin de gündeminde. Birliğin, Dış Ticaret Merkezi' nde düzenlediği seminerde kaya gazı masaya yatırıldı...

Arçelik'ten no frost buzdolaplarında 3 bin 500 TL'ye varan indirim! 8 Haziran 2023 fiyat listesi…

Arçelik'in haziran ayı kampanyaları tam gaz devam ediyor. Beyaz eşyanın dev markası, no frost buzdolaplarında büyük indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik'te no frost buzdolabı fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar... 

Arçelik geniş hacimli buzdolaplarında net 2 bin 500 TL indirim! 12 Nisan 2023 fiyat listesi...

Beyaz eşyanın sevilen markası Arçelik'in oliz uygulamasına özel cazip kampanyaları tam gaz devam ediyor. Arçelik, şimdi de geniş hacimli buzdolabı alımlarında, net 2 bin 500 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki, 391641 EI Gardırop Tipi Buzdolabı kaç TL? İşte detaylar...

Sanayiciler uyardı! Çelik üretimi ve ihracatı geriliyor

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD), elektrik ve doğalgaza yapılan zamlar nedeniyle uluslararası alanda rekabet güçlerinin gerilediğini açıkladı, Dernekten yapılan açıklamada çelik ihracatında ve üretiminde yaşanan düşüşe işaret edildi. Açıklamada elektrik ve doğal gaz faturalarının çelik sektö

Yak Makina Çelik Konstrüksiyon Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yak Makina Çelik Konstrüksiyon Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Alican Yıldırım, Kenan Aydın ve Rıfkkı Kaya ortaklığında kuruldu.

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  900  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya  tarafından kuruldu.

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Başakşehir’de  900 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Bron Metal İnşaat Makina Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bron Metal İnşaat Makina Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kaya tarafından kuruldu.

Prenco Mühendislik Çelik İmalat Ve Montaj Limited Şirketi kuruldu!

Prenco Mühendislik Çelik İmalat Ve Montaj Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kayhan Kaya ve Rasim İnanç Yavuz ortaklığında kuruldu.

Habertürk yazarı Sarıkaya Recep Tayyip Erdoğan'ın 'sürprizini' açıkladı!

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, Erdoğan'ın açıklayacağı söylenen doğal gaz yatağının Tuna-1 ve Kıyıköy'de olduğunu söyledi.

Megaz Isıtma Mühendislik Doğal Gaz Limited Şirketi kuruldu!

Megaz Isıtma Mühendislik Doğal Gaz Limited Şirketi bugün 450 bin TL sermaye bedeli ile Adil Sarıçelik tarafından kuruldu.

Kaya Konstrüksiyon Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Konstrüksiyon Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Koyuncular tarafından kuruldu. 

Dikaya İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dikaya İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dılafruz Ortıkova ve Mehmet  Kaya ortaklığında kuruldu.

Dekay Mühendislik İnşaat Çelik Konstrüksiyon Otomotiv Emlak Şirketi kuruldu!

Dekay Mühendislik İnşaat Çelik Konstrüksiyon Otomotiv Emlak Kuy. Tem.Yem.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti Bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Kaya tarafından kuruldu.

kaya gazı çelik Haberi

kaya gazı çelik

Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Namık Ekinci de çelik sektörünün, önemli ihracatçılar arasında bulunduğunu belirterek, "Birçok sektöre girdi sağlıyoruz. 36 milyon ton ham çelik üretimiyle, dünyada en büyük 8, Avrupa'da ise 2'nci üreticiyiz" diye konuştu. Sektörün endüstriyel enerji tüketiminin yüzde 21.6'sını kullandığını anlatan Başkan Ekinci, "Üretim maliyetlerimiz içinde enerjinin payı yüzde 10 civarında. Yüksek maliyetler sektörümüzü dezavantajlı duruma getiriyor" dedi. Namık Ekinci, ülke sanayisinin geleceği için alternatif yerel enerji kaynaklarının çok önemli olduğuna inandıklarını belirterek, bu yolda ilgili kurum ve kuruluşların çalışmalarını başarıyla devam ettirdiklerine işaret etti. 


BİRÇOK BÖLGEDE BULUNUYOR 

Teksas Üniversitesi Ekonomik Jeoloji Bölümü Enerji Ekonomisti Gürcan Gülen, petrol çıkan bölgelerin doğal olarak kaya gazı için de üretim alanı olduğunun altını çizdi. Gülen, Türkiye'de kaya gazının Güneydoğu Anadolu, Trakya, İç Anadolu...