05 / 05 / 2024

Kaya mezarlar gün yüzüne çıkıyor

Kaya mezarlar gün yüzüne çıkıyor

Şanlıurfa'da yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında gün ışığına çıkarılan Roma dönemine ait kaya mezarları turizme kazandırılacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Kızılkoyun Projesi" yaklaşık 4 yıldır sürüyor...

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

TOKİ Kayaşehir 140 konut kura çekilişi 3 gün sonra!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Kayaşehir'de 140 adet konutu kura ile satışa çıkaracak. TOKİ Kayaşehir 140 konut kura çekilişi 3 gün sonra yapılacak. 

Kayaşehir TOKİ 2018 kura çekilişi için son 5 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kayaşehir'de hayata geçirilen 605 konutun kura çekilişi 5 gün sonra yapılacak. 

TOKİ Kayaşehir 2017 başvuruları için son 5 gün!

Kayaşehir'de TOKİ tarafından hayata geçirilen 1.892 konutluk proje kurayla satışa çıkarıldı. Başvuruların kabul edilmeye devam ettiği projede başvurular için son 5 gün.

TOKİ Kayaşehir 2017 başvuruları için son 3 gün!

İstanbulluların merakla beklediği TOKİ Kayaşehir 2017 projesinde geri sayım heyecanı başladı. TOKİ Kayaşehir 2017 başvuruları için son 3 gün kaldı.

Yozgat Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi gün sayıyor!

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesine yapılan Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi’nin açılışı için gün sayılıyor. Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel binanın 2 hafta içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

İZBAN Torbalı hattında ilk seferler 6 Şubat Cumartesi günü başlayacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Banliyö Sistemi kapsamında yapılan ve mevcut Aliağa-Cumaovası hattının Torbalı'ya kadar uzatılmasını sağlayan projede ilk seferin 6 Şubat Cumartesi günü gerçekleştireceğini açıkladı

TOKİ Yozgat Sarıkaya 2. Etap başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Yozgat Sarıkaya 2. Etap başvuruları için yarın son gün. Aylık 298 TL taksitle daire sahibi olunabilen projede 109,64 büyüklükte tasarlanan konut seçenekleri yer alıyor.

Şanlıurfa'da tarihi kaya mezarları turizme kazandırılacak!

Şanlırfa Kalesi'nin eteğinde gün yüzüne çıkarılan tarihi kaya mezarları turizme kazandırılacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, kale eteğinde çevre düzenleme işlemlerine başladıklarını söyledi.

Yozgat Sarıkaya TOKİ son başvuru günü!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Yozgat Sarıkaya 2.Etap Belediye Projesi kapsamındaki 90 adet konut satışa sunuluyor. Yozgat Sarıkaya TOKİ son başvuru günü 30 Eylül 2015 olarak belirlendi.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü!

Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan TOKİ Kayaşehir Kayabaşı 2. Etap'ta başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor. İşte Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü...

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge Evleri son başvuru günü!

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge Evleri son başvuru günü bugün. Daire fiyatlarının 107 bin 800 TL'den başladığı projede başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla kabul ediliyor.

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge başvuruları için bugün son gün. Kura çekilişi 7 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunulacak.

Kaya mezarlar gün yüzüne çıkıyor Haberi

Kaya mezarlar gün yüzüne çıkıyor



Şanlıurfa'da yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında gün ışığına çıkarılan Roma dönemine ait kaya mezarian turizme kazandırılacak. 


Büyukşehir Belediyesi tarafından şehrin tarihi dokusunu korumak amacıyla Tılfındır ve Haleplibahçe bölgesinde gerçekleştirilen "Kızılkoyun Projesi" yaklaşık 4 yıldır sürüyor. Bu kapsamda odunluk ve depo olaıak kullanılan 387 ev ve iş yerinin yıkılmasıyla ortaya çıkanlan mağara içerisindeki kaya mezarların Roma dönemine ait olduğu belirlendi. Büyukşehir Belediyesi imar ve Şehircilik Daire Başkanı Seyfettin Genceı. kentsel donuşum çalışmaları kapsamında kentin farklı noktalarında tarihi bulgulara rastladıklannı söyledi.



Hürriyet...