28 / 07 / 2024

Kayabaşı 3.Etap TOKİ İhale

Kayabaşı 3.Etap TOKİ İhale

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ili Başakşehir ilçesi Kayabaşı 3. Etap genel altyapı inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için 3.7 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ikinci oturumu ise 3 Mayıs tarihinde gerçekleştirildi. Arsa için 3.7 milyar TL'lik teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için en yüksek teklif hangi firmadan verildi? 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin 2'nci oturumu 3 Mayıs'ta! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin 2'nci oturum tarihi resmen açıklandı. İhalenin ikinci oturumu 3 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Kayabaşı 3. Etap'ın değeri açıklandı! 

Emlak Konut GYO tarafından Kayabaşı 3. Etap'ın 2022 değeri resmen açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Kayabaşı 3. Etap'ın değeri ne kadar oldu? İşte projenin 2022 değeri...

Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap'ın değeri belli oldu. Peki Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap projesinin değeri ne kadar? 

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 ve Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap TOKİ kura sonuçları 2020...

Bolu 3. etap TOKİ konutları kurası 7 Mayıs'ta!

Bolu Taşkesti Belediyesi, heyecanla beklenen TOKİ konutları kurasının çekileceği tarihi açıkladı. Buna göre Taşkesti'ye yapılacak 3. Etap TOKİ konutları kurasının 7 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Kuzeyşehir 3. Etap TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Kuzeyşehir 3. Etap TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Bolu 3. Etap TOKİ sakinlerinden Emlak Yönetim'e tepki!

Bolu'nun Müdurnu ilçesinde bulunan 3. Etap TOKİ Konutları sakinleri, yaptıkları basın açıklaması ile Emlak Yönetim A.Ş.’ye ısıtma gideri için tepki gösterdi.

Malmeydanı 3. Etap kura sonucu 3 Kasım 2017!

Malmeydanı 3. Etap TOKİ'de yer alan 114 adet konutun kuraları bugün çekilecek. Malmeydanı 3. Etap kura sonucu 3 Kasım 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Altıntaş 3. Etap TOKİ sonuçları 11 Temmuz!

TOKİ Kütahya Altıntaş projesi 512 konuttan meydana geliyor. Altıntaş 3. Etap TOKİ sonuçları 11 Temmuz açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Bolu Mudurnu 3. Etap TOKİ kurası!

500 adet daireden oluşan TOKİ Bolu Mudurnu 3. Etap projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, Bolu Mudurnu 3. Etap TOKİ kurası ne zaman?

Bolu Mudurnu 3. Etap TOKİ Evleri kura çekimi!

Toplamda 500 adet daireden meydana gelen Bolu Mudurnu 3. Etap projesinde kura ile daireler hak sahiplerine teslim edilecek. Peki, Bolu Mudurnu 3. Etap TOKİ Evleri kura çekimi ne zaman?

Osmancık'ta 3. Etap TOKİ Konutları inşa edilecek!

Osmancık Belediyesi, Gemici ve Şenyurt Esentepe TOKİ Konutları projesinin ardından 3. Etap TOKİ Konutları için başvuru yaptı.

Kayabaşı 3.Etap TOKİ İhale Haberi

Kayabaşı 3.Etap TOKİ İhale

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ili Başakşehir ilçesi Kayabaşı 3. Etap genel altyapı inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da yapılacak.  


TOKİ'nin Kayabaşı'ndaki yeni konut projeleri!


Kayabaşı'nda 4 bin 500 konutun yapımına devam eden TOKİ, bölgedeki 448 adet konutluk yeni proje için yüklenici firma ile sözleşme yaptıklarını duyurdu. 


Başakşehir Kayabaşı bölgesinde 3 bin konut için ihale aşamasında olduklarını belirten TOKİ, İstanbul genelinde ise 7 bin 500 adet konutu alt gelir ve orta gelir grubu kapsamında satışa sunacak. 


Özge...