08 / 05 / 2024

kayabaşı evvel evim satış

kayabaşı evvel evim satış

İntaya – EYG - İntes ortaklığının Evvel Evim Kayabaşı projesinde detaylar belli oldu. 1500 konutluk Evvel Evim projesinin ilk etabında 678 konut inşa edilecek. Proje Ekim ortasında satışa sunulacak...

Evvel İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Kayabaşı'nda inşa edilen Evvel İstanbul projesinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandı.

Evvel İstanbul projesinde yapı ruhsatları alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi Evvel İstanbul projesinde 735 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatlarının alındığını KAP'a bildirdi.

Evvel İstanbul’un örnek dairesi hazır!

Başakşehir’de geliştirilen Evvel İstanbul projesinin örnek daireleri mart ayında ziyaretçilere açılacak. Kayabaşı mevkiinde hayata geçirilecek olan projede 678 konut ve 10 ticari ünite yer alıyor.

Kasım ayında en çok satış EVvel İstanbul'da oldu!

Kasım ayında İstanbul'da Emlak Konut GYO ile hayata geçirilen 46 gayrimenkul projesi arasında en çok satış yapan projenin Kayabaşı EVvel İstanbul projesi olduğu açıklandı.

Kayabaşı Evvel İstanbul'da 209 bin TL'ye 1+1 daire!

'Evvelce nasılsa, EVvel'de fazlasıyla' sloganıyla hayata geçirilen EVvel İstanbul, mahalle yaşamının sıcaklığını sunmayı vaat ediyor. Başakşehir'deki projede, 678 konut bulunuyor. Proje, 700 milyon TL yatırım bedeli ile yaşama geçiriliyor...

Kayabaşı Evvel İstanbul ödeme planı!

Evvel İstanbulda alanları 63 metrekare ile 223 metrekare arasında değişen toplam 678 tane daire yer alıyor. Fiyatlsr 209 bin liradan başlıyor. İşte Kayabaşı Evvel İstanbul ödeme planı...

Evvel İstanbul'da 1 ayda 275 konutun ön satışı tapıldı!

Yeni İstanbul'un merkezi konumunda bulunan Başakşehir Kayabaşı'nda İntaya, EYG ve İntes tarafından geliştirilen 678 konutluk proje EVvel İstanbul'a 10 bin talep geldi. 678 adet daireden 275'inin ön satışı 1 ayda gerçekleşti...

EYG Gayrimenkul Evvel İstanbul'un yanında 700 daire daha inşa edecek!

Kayabaşı’nda yükselecek EVvel İstanbul’a iki ayda 10 bin talep geldi. 678 konutluk projeye olan ilgi nedeniyle EYG Gayrimenkul, jest olsun diye 700 konutluk yeni bir projeyi hayata geçirecek. EVvel İstanbul 15 kat talep alınca yeni proje şart oldu..

Evvel İstanbul'da konutlar 209 bin liradan satışa çıktı!

Hasılat paylaşımı modeliyle Kayabaşı'nda inşa edilecek olan Evvel İstanbul'da konutlar 209 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Proje 678 konut ve 10 ticari üniteden oluşuyor.

Evvel İstanbul için 10 bin ön talep toplandı!

İNTAYA, EYG ve İntes ortaklığı tarafından İstanbul Kayabaşı'nda hayata geçecek projesi Evvel İstanbul görücüye çıktı. Ön talep toplama süreci ekim ayında, ön satışları ise kasım ayı başında başlayan proje için 10 bin kişi başvuruda bulundu.

Evvel İstanbul satışta! Fiyatlar 209 bin TL'den başlıyor!

İstanbul’un cazip uydu kentlerinden biri olan Kayabaşı’nda Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek EVvel İstanbul projesi satışa çıktı. Projede fiyatlar 209 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Evvel İstanbul'da 78 daire kaldı!

İNTAYA, EYG ve İntes ortak girişim grubu, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modeliyle Başakşehir Kayabaşı'nda inşa ettiği Evvel İstanbul projesini satışa çıkardı. Proje, 700 milyon liralık yatırımla inşa edilecek.

Evvel İstanbul'da fiyatlar 209 bin TL'den başlıyor!

Emlak Konut hasılat önderliğinde İntaya, EYG ve İntes ortaklığı, İstanbul'un sağlam zeminine sahip Kayabaşı'nda Evvel İstanbul'u hayata geçirdi. 678 konut ve 10 ticari alandan oluşan proje, yaşlı ve engelli dostu bir mimariye sahip.

kayabaşı evvel evim satış Haberi

kayabaşı evvel evim satış


İntaya – EYG - İntes Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir Kayabaşı'nda hayata geçirilecek olan Evvel Evim projesinin detayları belli oldu. Evvel Evim Kayabaşı projesi 750 milyon TL proje bedeliyle yükseliyor.


Evvel Evim projesi 1, A2, A3, B1-B2-B3, B4-B5-B6, B7-B8-B9, C1-C2- C3 ve D blokları olarak 8 blok halinde tasarlandı. 678 konutun yer alacağı Evvel Evim projesimde bloklar 11, 12, 13 ve 29 katlı olarak yükseliyor.


40 bin 121 metrekare alanda inşa ediliyor olan Evvel Evim Kayabaşı projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerine yer veriliyor. Evvel Evim projesinde bina oturum alanı 11 bin 573 metrekare, inşaat alanı 167 bin 622 metrekare.


Evvel Evim Kayabaşı projesinde fitness, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, koridor-hall, spor salonu, soyunma odası, yüzme havuzu, yürüyüş...