29 / 04 / 2024

Evvel İstanbul'da fiyatlar 209 bin TL'den başlıyor!

Evvel İstanbul'da fiyatlar 209 bin TL'den başlıyor!

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Evvel İstanbul

Emlak Konut hasılat önderliğinde İntaya, EYG ve İntes ortaklığı, İstanbul'un sağlam zeminine sahip Kayabaşı'nda Evvel İstanbul'u hayata geçirdi. 678 konut ve 10 ticari alandan oluşan proje, yaşlı ve engelli dostu bir mimariye sahip.



Emlak Konut hasılat önderliğinde İntaya, EYG ve İntes ortaklığı, İstanbul'un sağlam zeminine sahip Kayabaşı'nda Evvel İstanbul'u hayata geçirdi. 678 konut ve 10 ticari alandan oluşan proje, yaşlı ve engelli dostu bir mimariye sahip. Büyük balkonları, kış bahçeleri, terasları ve yüksek tavanlarıyla dikkat çeken proje ön satış döneminde 10 bin talep aldı.


 

Projede metrekare satış fiyatları ise 3 bin 200 TL'den başlıyor.Proje hakkında bilgi veren EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kayabaşı'nda orta gelir grubu için kaliteli bir proje yapacaklarını söyleyerek "Araziyi İntes Emlak Konut GYO'denbir yıl önce satın adı.  Projeyi birlikte yapmamız için bize teklif getirdiler. 310 bin kişinin yaşadığı, ortalama aylık gelirinin 3bin 500 TL'ler seviyesinde olduğu bölgede mahalle kültürünü esas alan bir proje hazırladık" dedi. Engelliler için engelin olmadığı, kış bahçelerinin olduğu projeye 10 bin ön talep aldıklarını aktaran Çelik. "Şu anda 600 dairenin rezervasyonunu yaptık. Diğer talebi karşılamak için de ocak ayında yine projenin yanında 700 konutluk yeni bir projeye başlayacağız. Böylece bölgede 1500 konut yapmış olacağız" diye konuştu. Projenin bu kadar başarılı bir satış grafiği yakalamasında projenin içinde Emlak Konut'un olması kadar, bölgenin geleceğinin Ataşehir'i olarak görülmesinin de etkili olduğunu aktaran Ömer Faruk Çelik şunları söyledi: "Projede metrekare satış fiyatları 3 bin 200 TL seviyesinde. İnsanlar aynı zamanda ulaşılabilir fiyatlara kaliteli konut almak istiyor. 3 bin-3 bin 500 TL seviyesindeki fiyatlar bölge halkının ihtiyacını karşılıyor. Fiyatlar bu bantta kalırsa çok güzel bir bölge olur."



Daire fiyatları 209 bin TL'den başlıyor 

40 bin metrekare arsa alanına sahip olan EVvel İstanbul'da 1+l'den 5+1'e büyüklüğü 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değişen pek çok farklı tipte daire yer alıyor.2 ile 12 katlı 15 blok ile 28 katlı bir kulenin bulunduğu projede fiyatları ise 209 bin TL'den başlıyor. Toplantıda konuşan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ise, bu yılın ilk çeyreğinde 7 bin 500 bağımsız ünite sattıklarını, yıl sonunda ise bu rakamın 10 bine çıkacağını söyledi. Projenin tünel kalıBIN kısıtlayıcı sistemi yerine daha bağımsız bir sistemle çalışma imkanı sağlayan konvansiyonel sistemle yapılacağını belirten Kurum, "Proje ikinci etabıyla birlikte 75 bin metrekarelik alam kapsıyor. İlk etabından 726 milyon TL hasılat ve 188 milyon arsa payı taahhüdü aldık" dedi. 



Dünya 



Evvel İstanbul iletişim

Tel: 0216 527 56 19 

Web: www.evvelistanbul.com



projeye sor



Geri Dön