02 / 05 / 2024

Evvel İstanbul fiyat

Evvel İstanbul fiyat

EYG Grup, yeni inşaatlara hazırlanırken, evdekifirsat.com üzerinden farklı kampanyalara imza atacak. Şirketin İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Evvel İstanbul'da konutların yüzde 95'ini sattıklarını söyledi.

Evvel İstanbul projesinde fiyatlar 251 bin TL'den başlıyor! 24 ay 0 faizle!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen Evvel İstanbul'da yer alan dairelerin fiyatları 251 bin TL'den başlıyor. Projede 24 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Başakşehir Evvel İstanbul'da fiyatlar 251 bin TL'den başlıyor!

Başakşehir Evvel İstanbul'da 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 1+1 dairelerin fiyatları 251 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Evvel İstanbul'da lansman fiyatları devam ediyor!

EMLAK Konut GYO, İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığında Başakşehir'de başlatılan Evvel İstanbul'da lansman fiyatları devam ediyor. Projede 678 konut ve 10 ticari ünite yer alıyor.

Evvel İstanbul'da lansman fırsatları devam ediyor!

INTAYA, EYG ve İntes'in hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de geliştirdiği Evvel İstanbul lansman fiyat avantajlan devam ediyor. Dairelerin büyüklüklerinin 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değiştiği projede fiyatlar 230 bin liradan başlıyor.

Evvel İstanbul'da mahalle konsepti!

Başakşehir'de konumlandırılan Evvel İstanbul projesi, sakinlerine mahalle yaşamı sunuyor. "Koru Kahve" ve "Koru Çeşme" adıyla 2 mahalleden oluşan projede, komşular mahalle kahvesinde buluşup sohbet edecek, mahalle çeşmesinden su içebilecek.

Kayaşehir Evvel İstanbul Residence!

Kayaşehir Evvel İstanbul Residence projesi 700 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar dairelerin yer aldığı projenin satış süreci devam ediyor.

Evvel İstanbul'da 78 daire kaldı!

İNTAYA, EYG ve İntes ortak girişim grubu, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modeliyle Başakşehir Kayabaşı'nda inşa ettiği Evvel İstanbul projesini satışa çıkardı. Proje, 700 milyon liralık yatırımla inşa edilecek.

Evvel İstanbul'da fiyatlar 209 bin TL'den başlıyor!

Emlak Konut hasılat önderliğinde İntaya, EYG ve İntes ortaklığı, İstanbul'un sağlam zeminine sahip Kayabaşı'nda Evvel İstanbul'u hayata geçirdi. 678 konut ve 10 ticari alandan oluşan proje, yaşlı ve engelli dostu bir mimariye sahip.

Evvel İstanbul Evleri Başakşehir!

İntaya-İntes ve Eyg Yapı tarafından hayata geçirilen Evvel İstanbul Evleri Başakşehir projesi toplam 678 adet daireden meydana geliyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri bulunan projenin satış süreci devam ediyor.

Evvel İstanbul 10 bin talep toplayınca satışta 78 dairesi kaldı!

İntaya , EYG ve İntes ortak girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile hasılat paylaşımı modeliyle Başakşehir Kayabaşı’nda inşa ettiği Evvel İstanbul projesini satışa çıkardı.

Kayabaşı Evvel İstanbul satışa çıktı!

İntaya, EYG ve İntes ortak girişim grubu, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modeliyle Başakşehir Kayabaşı’nda inşa ettiği Evvel İstanbul projesini satışa çıkardı. İşte detaylar...

Evvel İstanbul projesinin www.evvelistanbul.com web sitesi açıldı!

Evvel İstanbul projesinin www.evvelistanbul.com web sitesi açıldı. Dairelerin 209 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede daire alanları 62 - 223 metrekare arasında değişiyor.

Evvel İstanbul Evleri nerede?

Evvel İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 700 TL'den başlıyor. Projede toplam 1.500 tane daire yer alıyor. Peki Evvel İstanbul Evleri nerede?

Evvel İstanbul projesi nerede?

Toplam 150 bin 395 metrekare alan üzerinde inşa edilen Evvel İstanbul projesi TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ile EYG Yapı, İntaya, İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Evvel İstanbul Projesi nerede?

Evvel İstanbul Evleri fiyat listesi!

Evvel İstanbul Evleri fiyat listesi 719 bin TL'den başlayarak değişiyor. Evvel İstanbul'da teslimler bu yıl Nisan'da yapılıyor...

Evvel İstanbul Emlak Konut fiyat listesi 2017!

Toplam 678 konuttan meydana gelen Evvel İstanbul Kayaşehir Evleri Nisan ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Evvel İstanbul Emlak Konut fiyat listesi 2017...

Evvel İstanbul Başakşehir'de fiyatlar 230 bin TL'den başlangıç gösteriyor!

INTAYA, EYG ve İntes'in hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de geliştirdiği Evvel İstanbul lansman fiyat avantajları devam ediyor. Dairelerin büyüklüklerinin 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değiştiği

Evvel İstanbul'da lansman fırsatları devam ediyor!

INTAYA, EYG ve İntes'in hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de geliştirdiği Evvel İstanbul lansman fiyat avantajlan devam ediyor. Dairelerin büyüklüklerinin 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değiştiği projede fiyatlar 230 bin liradan başlıyor.

Kayaşehir Evvel İstanbul fiyat listesi!

Evvel İstanbul projesinin ilk etabında 678 tane daire yer alıyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri 2017 yıllının sonunda gerçekleşecek. İşte Kayaşehir Evvel İstanbul fiyat listesi...

Evvel İstanbul Evleri nerede?

Evvel İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 700 TL'den başlıyor. Projede toplam 1.500 tane daire yer alıyor. Peki Evvel İstanbul Evleri nerede?

Evvel İstanbul projesi nerede?

Evvel İstanbul'da metrekare birim fiyatı 2 bin 700 TL ile 3 bin 500 TL arasında değişiyor. Projede teslimler 2017 yılında gerçekleşecek. Peki Evvel İstanbul projesi nerede?

Evvel İstanbul Kayabaşı fiyat listesi!

Evvel İstanbul Kayabaşı fiyat listesi haberimizde bulunuyor. 2017 yılının sonunda teslim edileceği projenin ilk etabında 678 olmak üzere toplam 1.500 tane daireden meydana geliyor.

Evvel İstanbul Evleri!

Evvel İstanbul Evleri projesi Başakşehir Kayabaşı 3. Etap bölgesinde yükseliyor. 1+1'den 5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer verilen projede metrekare birim fiyatı 2 bin 700 TL'den başlıyor.

İstanbul'da ev? Evvel İstanbul!

Evvel İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri bulunuyor. Metrekare fiyatının 2 bin 700 TL'den başladığı projede teslimler 2017 yılı sonunda gerçekleşecek.

Evvel İstanbul vaziyet planı!

Evvel İstanbul vaziyet planı haberimizde yer alıyor. Metrekare birim fiyatının 2 bin 700 TL'den başladığı projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.

Evvel İstanbul Kayabaşı'nda metrekare fiyatı 2 bin 700 TL'den başlıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen 1.500 konutluk Evvel İstanbul Kayabaşı projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 700 TL ile 3 bin 500 TL arasında değişiyor...

Evvel İstanbul iletişim!

Evvel İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 850 207 0 777 olarak belirlendi. Evvel İstanbul Kayaşehir Konutları toplam 1.500 adet konuttan meydana geliyor...

Evvel İstanbul fiyat Haberi

Evvel İstanbul fiyat

Bu yıla yeni iş modelleri geliştirerek giren EYG Grup, bir yandan yeni inşaatlara hazırlanırken bir diğer yandan da evdekifirsat.com üzerinden farklı kampanyalara imza atacak. Şirketin İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Evvel İstanbul'da konutların yüzde 95'ini sattıklarını söyledi. Çelik, "Evvel İstanbul'da teslimlere yakında başlayacağız. Satışa ilk çıktığımızda metrekare başlangıç fiyatlarımız 2 bin 850 liraydı şimdi bu rakam 4 bin 600 liraya çıktı. Ev alanlar bizden daha çok kazandı. Adam İstanbul projesinde de konutların yüzde 45'i satıldı" dedi. Yeni projeler hakkında da bilgi veren Çelik, Ümraniye'de bir arsa için el sıkıştıklarını, burada Evvel İstanbul benzeri bir proje gerçekleştireceklerini satışlara da 20l8'de başlayacaklarını söyledi. Evdekifirsat.com tarafında da hızlı büyüme kaydettiklerine dikkat çeken Çelik, siteden beğendikleri evii inşaat firması ile pazarlık yapıp...