27 / 04 / 2024

Evvel İstanbul'un yüzde 95'i satıldı!

Evvel İstanbul'un yüzde 95'i satıldı!

EYG Grup, yeni inşaatlara hazırlanırken, evdekifirsat.com üzerinden farklı kampanyalara imza atacak. Şirketin İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Evvel İstanbul'da konutların yüzde 95'ini sattıklarını söyledi.



Bu yıla yeni iş modelleri geliştirerek giren EYG Grup, bir yandan yeni inşaatlara hazırlanırken bir diğer yandan da evdekifirsat.com üzerinden farklı kampanyalara imza atacak. Şirketin İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Evvel İstanbul'da konutların yüzde 95'ini sattıklarını söyledi. Çelik, "Evvel İstanbul'da teslimlere yakında başlayacağız. Satışa ilk çıktığımızda metrekare başlangıç fiyatlarımız 2 bin 850 liraydı şimdi bu rakam 4 bin 600 liraya çıktı. Ev alanlar bizden daha çok kazandı. Adam İstanbul projesinde de konutların yüzde 45'i satıldı" dedi. Yeni projeler hakkında da bilgi veren Çelik, Ümraniye'de bir arsa için el sıkıştıklarını, burada Evvel İstanbul benzeri bir proje gerçekleştireceklerini satışlara da 20l8'de başlayacaklarını söyledi. Evdekifirsat.com tarafında da hızlı büyüme kaydettiklerine dikkat çeken Çelik, siteden beğendikleri evii inşaat firması ile pazarlık yapıp satın alan kişilere evin bedelinin yüzde 4'ünü nakit olarak hediye edeceklerini kaydetti. 


KAMPANYA 9 MARTTA 

Üste para modeli ile iş yapış şeklini değerlendireceklerini dile getiren Çelik, "Bu model ile artık projenin sahibi biz olmayacağız. Tüm markalı konut projeleri bu platformda yer alabilecek. Markalı konut üreticileri, bizm yaptığımız bu platformu kullanarak konut alıcılarına kendi ulaşacak. 


Sitemize gelen tüm müşteriler projeleri en ince tedayına kadar inceleyip beğendiği ev için bizden bir sertifika alacak. Daha sonra gidip beğendiği evi inşaat firmasından kendi pazarlığını yaparak 1 ay içinde satın alırsa satın aldığına dair belgeleri bize getirecek. Biz de geri iade edebileceği yasal süre geçtikten sonra satın aldığı evin bedelinin yüzde 4'nü nakit olarak konut alıcısına vereceğiz. Kampanyamız 9 Mart'ta başlayacak. Sitede her ilçeden projeler olacak. Şu ana kadar 33 firma ile bu model üzerinde anlaştık. Şimdiye kadar yaptığımız anlaşmalarda satıştaki en düşük ev fiyatı 230 bin lira olarak görünüyor" bilgisini verdi.


Web : http://www.evvelistanbul.com/


Yeni Şafak


Geri Dön