04 / 05 / 2024

EYG Grup projeleri

EYG Grup projeleri

EYG Grup, yeni inşaatlara hazırlanırken, evdekifirsat.com üzerinden farklı kampanyalara imza atacak. Şirketin İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Evvel İstanbul'da konutların yüzde 95'ini sattıklarını söyledi.

Evdeki Fırsat şimdi yurtdışına açılıyor!

‘Konutun Kapalıçarşısı’ olma hedefiyle yola çıkan emlak portalı ‘evdekifirsat.com’, yerli konut alıcılarından sonra yabancı konut alıcıları ve yatırımcılar için İngilizce versiyonuyla da yayın hayatına başladı.

Spradon projelerinde ayda 1.190 liraya kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

EYG Grup'un markalı projelerdeki fırsat daireleri satın alarak avantajlı ödeme imkânlarıyla satışa çıkaran Şirketi Kent'Seli, portföyüne eklediği Bahçeşehir'deki Spradon projeleri için yeni bir kampanya başlattı...

Spradon projelerine özel kampanya! 190 TL taksit!

EYG Grup'un markalı projelerdeki fırsat daireleri satın alarak avantajlı ödeme imkânlarıyla satışa çıkaran iştiraki Kent'Sell, portföyüne eklediği Bahçeşehir'deki Spradon projelerine özel yeni bir kampanya başlattı...

Evdekifirsat.com ile konut sektörünün Kapalıçarşısı açılıyor!

Markalı projelerdeki fırsat daireleri satın alıp iştiraki Kent’Sell’in uyguladığı avantajlı ödeme imkanlarıyla satışa çıkaran EYG Grup, kurduğu yeni emlak portalı 'evdekifirsat.com' ile konut sektörünün 'Kapalıçarşısı'nı açıyor.

Narlıbahçe Evleri'nde Cumhuriyetin 100. yılına özel kampanya! Tüm dairelerde 100 bin TL indirim fırsatı!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri'nde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Tüm daireler için 100 bin TL indirim fırsatı ve 10 daire için de ekstra yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Narlı Bahçe Evleri'nde yüzde 30 peşinat 72 ay vade avantajıyla! Hemen alın! Son fırsatlar!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri yüzde 30 peşinat 72 ay vade seçenekleriyle satışa devam ediyor. Son fırsat daireleri kaçırmayın. Peki Narlı Bahçe Evleri'nin fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Narlı Bahçe Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Narlı Bahçe Evleri'nde yüzde 25 peşinat 48 ay vade seçenekleriyle! Son fırsatları kaçırmayın!

EYG Grup imzası ile hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri yüzde 25 peşinat 48 ay vade seçenekleriyle satışa devam ediyor. Peki Narlı Bahçe Evleri'nin fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Narlı Bahçe Evleri ile ilgili detaylar...

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Gayrimenkul sektöründen koronadan ilk vefat!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik'in kardeşi, EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik'in amcasının oğlu Mehmet Çelik hayatını kaybetti. Merhum Çelik'in koronavirüs salgını nedeniyle vefat ettiği öğrenildi.

EYG Grup Ümraniye projesinde konut sayısı değişti!

EYG Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme'nin Ümraniye projesinde konut sayısı 342 oldu.

Ömer Faruk Çelik şirket kurdu!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, bugün yeni bir şirket kurdu. Kentsel Yönetim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

Erkanlı Grup yarım kalan projeleri öğrenci evine çevirecek!

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence adıyla 2 bin 400 öğrenci kapasiteli öğrenci evleri inşa ediyor. Proje, ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

Narlı Bahçe Evleri nerede?

Narlı Bahçe Evleri projesi ''Bahçesi Narlı, Alması Karlı İçinde Mutluluk Saklı'' sloganıyla tanıtılıyor. EYG Grup tarafından hayata geçirilen projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

EYG Grup projeleri Haberi

EYG Grup projeleri

Bu yıla yeni iş modelleri geliştirerek giren EYG Grup, bir yandan yeni inşaatlara hazırlanırken bir diğer yandan da evdekifirsat.com üzerinden farklı kampanyalara imza atacak. Şirketin İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Evvel İstanbul'da konutların yüzde 95'ini sattıklarını söyledi. Çelik, "Evvel İstanbul'da teslimlere yakında başlayacağız. Satışa ilk çıktığımızda metrekare başlangıç fiyatlarımız 2 bin 850 liraydı şimdi bu rakam 4 bin 600 liraya çıktı. Ev alanlar bizden daha çok kazandı. Adam İstanbul projesinde de konutların yüzde 45'i satıldı" dedi. Yeni projeler hakkında da bilgi veren Çelik, Ümraniye'de bir arsa için el sıkıştıklarını, burada Evvel İstanbul benzeri bir proje gerçekleştireceklerini satışlara da 20l8'de başlayacaklarını söyledi. Evdekifirsat.com tarafında da hızlı büyüme kaydettiklerine dikkat çeken Çelik, siteden beğendikleri evii inşaat firması ile pazarlık yapıp...