02 / 05 / 2024

Kayak merkezlerinde son durum nedir

Kayak merkezlerinde son durum nedir

En fazla kar kalınlığı 305 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 58 santimetreyle Elmadağ'da ölçüldüKayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 354 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 58 santimetreyle Yıldıztepe'de kayıtlara geçti.

Yedikuyular Kayak Merkezi inşaatında son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Yedikuyular Kayak Merkezi’nin sezona yetişeceğini belirtti.

Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi'nde son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Yedikuyular mevkiinde hayata geçirdiği Yaz-Kış Rekreasyon Alanı ve Kayak Merkezi için çalışmalar sürüyor

Malatya Yama Dağı Kayak Merkezi çalışmaları ne durumda?

Malatya Yama Dağı Kayak Merkezi, bu kışa yetiştirilmeye çalışılıyor. Malatya Valisi Süleyman Kamçı tarafından yakın bir şekilde takip edilen çalışmalar yolların yapılmasıyla birlikte son bulacak.

Palandöken ve Konaklı Kayak Tesisleri başvuruları uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından ihale edilen ve Erzurum Palandöken Kayak Tesisi ve Konaklı Kayak Tesisi'nde yer alan taşınmazların ihaleleri için önyeterlilik başvurusu ve son teklif verme tarihi 30 Temmuz'a kadar uzatıldı.

Kayak merkezlerinde son durum 12 Nisan!

Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 220 santimetreyle Uludağ'da, en düşük 10 santimetreyle Hazarbaba'da kayıtlara geçti.

Kayak merkezlerinde son durum!

Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 160 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 3 santimetreyle Samsun Ladik'te kayıtlara geçti.

Kayak merkezlerinde son durum!

En fazla kar kalınlığı 305 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 58 santimetreyle Elmadağ'da ölçüldüKayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 354 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 58 santimetreyle Yıldıztepe'de kayıtlara geçti.

Palandöken'de hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor!

Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken, Konaklı ve Kars'taki Cıbıltepe kayak merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor. Bölgede etkili olan yağışla birlikte kar kalınlıkları Konaklı Kayak Merkezi'nde 118 santimetreye ulaştı.

Karacadağ Kayak Merkezi ziyaretçi rekoru kırdı!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi 'nin tek kayak merkezi konumundaki Karacadağ Kayak Merkezi, bu yıl yeterli kar düşmemesine rağmen son beş yılın ziyaretçi rekorunu kırdı.

Ilgaz son yılların en iyi sömestir tatilini geçirdi!

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, Yıldıztepe Kayak Merkezi'nin son yılların en iyi sömestir tatilini geçirdiğini belirterek, "Sömestir döneminde otellerde yüzde 100 doluluk yaşandı'' dedi.

Yanlızçam ve Cıbıltepe kayak merkezlerinde yoğunluk yaşanıyor!

Kayak ve doğaseverlerin ilgi gösterdiği Yanlızçam ve Cıbıltepe kayak merkezlerinde, yarıyıl tatilinin son günü dolayısıyla yoğunluk yaşandı. Kızakla kayan ve snowboard yapan vatandaşlar, renkli görüntüler oluşturdu.

Erciyes'te kayak sezonu yoğun geçiyor!

Sömestir tatilinin son günlerine yaklaşırken vatandaşlar, aileleriyle Erciyes Kayak Merkezi'ne akın etti. KAYTİD Başkan Yardımcısı Eğlenceoğlu: " Erciyes, en iyi sezonlarından birini geçiriyor " dedi.

Erzurum'daki kayak merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor!

Önemli kayak merkezleri arasında yer alan Erzurum'daki Palandöken, Konaklı ile Kars'taki Cıbıltepe kayak merkezlerinde hafta sonu dolayısıyla yoğunluk yaşanıyor.

Kayak merkezlerinde son durum nedir Haberi

Kayak merkezlerinde son durum nedir

En fazla kar kalınlığı 305 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 58 santimetreyle Elmadağ'da ölçüldü


Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 354 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 58 santimetreyle Yıldıztepe'de kayıtlara geçti. 


Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Kartalkaya'yı 270 santimetreyle Uludağ, 231 santimetreyle Kartepe, 155 santimetreyle Davraz, 154 santimetreyle Erciyes, 140 santimetreyle ve 135 santimetreyle Ilgaz kayak merkezleri izledi.


Diğer kayak merkezlerindeki kar kalınlıkları Hazarbaba'da 130, Konaklı'da 102, Palandöken'de 90, ve Yıldıztepe'de 58 santimetre...