07 / 05 / 2024

kayak simülatörleri

kayak simülatörleri

Sivas'ta yapımı devam eden Çocuk Oyun Kütüphanesine "kayak simülasyon merkezi" kurulacağı bildirildi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, gündeme getirdiği kayak simülasyon merkezinin kurulması için çalışma başlattıklarını belirtti.

Adil Karaismailoğlu: Havalimanı sayısını 56'ya yükselttik!

"Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü" dolayısıyla Hava Trafik Kontrol Merkezini, Yerli ve Milli ATC Eğitim Simülatörü ile Esenboğa Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi'ni ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Türkiye’nin hava ulaşımına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

İstanbul Havalimanı'nın 3'üncü pisti 18 Haziran'da açılacak!

İstanbul Havalimanı'nda 18 Haziran'da 3'üncü pist kullanıma açılacak. Fransa'da pist için yaklaşma simülatör eğitimleri alan hava trafiğini yöneten kontrolörlere göre 3'üncü pistin açılması kapasiteyi artıracak ve gecikmeleri azaltacak...

Isparta Şehir Hastanesi'nde sona gelindi!

Isparta'nın en büyük kamu-özel ortak yatırımı olan Isparta Şehir Hastanesi'nde sona gelindi. Hastane 8 şiddetinde depreme dayanıklı deprem simülatörü ile depreme dayanıklı olarak inşaa edildi.

Isparta Şehir Hastanesi depreme dayanıklı inşa edildi!

Isparta Şehir Hastanesi 8 şiddetinde depreme dayanıklı deprem simülatörü ile depreme dayanıklı olarak inşa edildi. Isparta Şehir Hastanesi inşaatında bu detay dikkate alındı.

THY Simülatör Merkezi geliyor!

Türk Hava Yolları (THY) dünyanın en büyük simülatör eğitim tesisini kuruyor. Bu tesis tek yapı üzerine kurulu en büyük eğitim tesisi olacak.

Sivas'a kayak simülasyon merkezi geliyor!

Kentte sportif faaliyetlere yönelik yeni projelere imza atan Sivas İl Özel İdaresi, kayak sporunun bilinçli olarak yapılabilmesi amacıyla kayak simülasyon merkezinin çalışmalarına başladı.

Ankara Büyükşehir'den arsa spekülatörleri uyarısı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, arsa spekülatörlerince, "Büyükşehir Belediyesi’nin, çeşitli yerlerde imar planı yaptığına dair" gerçek dışı haber ve duyurularla vatandaşları kandırdıklarını belirtilerek, bu tür haberlere itibar etmemelerini istedi.

Ankapark görücüye çıktı!

Ankara Ankapark’taki oyuncakların bir kısmının yerleştirildiği tanıtım merkezini vatandaşlarla birlikte gezen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, basın mensupları ile 7D sinemadaki oyun simülatörünü denedi.

1989 yılında devletin muhafazadan çıkardığı bölgeler kapanın elinde servet yaratıyormuş!

1989 yılında 2. Boğaz Köprüsü'nün ve çevre yollarının hizmete girmesiyle şehir merkezinde kalan Elmalı Barajı çevresinde bulunan Çavuşbaşı, Çekmeköy mevkilerinin iskana açılmasıyla, arsa spekülatörleri bölgeyi izinsiz parselleyip, satmaya başlamışlar.

Sivas'taki çocuk oyun kütüphanesine kayak simülatörleri kurulacak!

Sivas'ta yapımı devam eden Çocuk Oyun Kütüphanesine "kayak simülasyon merkezi" kurulacağı bildirildi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, gündeme getirdiği kayak simülasyon merkezinin kurulması için çalışma başlattıklarını belirtti.

Ilgaz ve Kartalkaya'da kayak sezonu başladı!

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, "Kar kalınlığının yeterli seviyeye ulaşmasının ardından bölgede kayak sezonu açıldı. Yılbaşının yaklaşmasıyla oteller doldu, işletmeciler durumdan memnun" dedi.

Kırıkkale'de deprem simülatör tırında uygulamalı eğitim verildi!

Deprem simülatör TIR'mda uygulamalı eğitim verildi. Türkiye'nin önde gelen bilim adamları tarafından tasarlanan 3 boyutlu simülatör, TIR dorsesi içine monte edilen 8 metrekarelik tek odadan oluşuyor.

Ilgaz Dağı'ndaki kayak pistlerinin uzunluğu 3 bin metreye çıkacak!

Ilgaz Dağı'nın Kastamonu ve Çankırı sınırlarında kalan bölümleri, telesiyej sistemiyle birleştirilecek. Ilgaz Dağı'ndaki kayak pistlerinin uzunluğu 3 bin metreye çıkacak.Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım konuyu değerlendirdi.

kayak simülatörleri Haberi

kayak simülatörleri

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, yaptığı yazılı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nin sezon açılışında, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın gündeme getirdiği kayak simülasyon merkezinin kurulması için çalışma başlattıklarını belirtti.


Bakan Yılmaz'ın projeye destek vereceğini belirtmesinin ardından çalışmalara başladıklarını ifade eden Ayhan, şunları kaydetti:


"Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda, kayak simülasyon merkezi için Türkiye genelinde araştırma yaptık. Örnekleri nerede var, nasıl yapılmış, bununla ilgili arkadaşlarımız bize rapor sundu. Yaptığımız Çocuk Oyun Kütüphanesinde 3-4 odayı simülasyon bölümü olarak tasarlayıp kış sporları adına önemli bir çalışmaya daha imza atmış olacağız. Böylelikle hem Çocuk Oyun Kütüphanemizi anlamlı hale getireceğiz hem de çocuklarımıza kayak kültürünü aşılayacağız. Burada öncelikle teorik bilgiler verilip, pratiğini de Yıldız Dağı'nda sağlamaya çalışacağız. İnşallah bu çalışmamız,...