07 / 07 / 2024

Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Bakyapı Group

Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Bakyapı Group

Bursa’nın önde gelen grubu Bakyapı Group, sponsor olduğu Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği’nin özel gece kayağı etkinliği ile çiftlere hayatları boyunca unutamayacakları özel bir gün yaşattı.

Erzurum’a yeni kayak alanları ve oteller yapılacak!

Kente yapılan üretim tesislerinin haricinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarihi ve doğal güzellikleri de ortaya çıkaran projeler geliştiriyor. Kış turizminin incisi Palandöken’de yeni kayak alanları ve oteller yapılıyor.

Belediye akaryakıt ve servis istasyonu satacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Merkezefendi ilçesi, Kayaköy Mahallesi'nde akaryakıt ve servis istasyonu satacak.

Fethiye Kayaköy'de sit alanında kaçak inşaat yapılıyor iddiası!

Fethiye Kayaköy'de inşaat yasakları kalkar kalkmaz, burası SİT alanı ve özel koruma bölgesinde olmasına rağmen, kaçak inşaatlar yapılmaya başlandı. Habertürk Gazetesi köşe yazarı Fatih Altaylı'nın okur mektupları köşesinde bir okuyucu kaçak inşaatla ilgili bilgi verdi.

Sinpaş GYO Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Next Level AVM Kar Spor’u bünyesine kattı!

Next Level AVM son olarak Türkiye’nin kayak, snowboard, outdoor, kamp ve spor malzemeleri markası Kar Spor’u bünyesine kattı.

Sinpaş GYO Çankaya Teleferik-Kayak Pisti projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesinin değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi için başvurular başladı.

Denizli Kayaköy TOKİ 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 projesinde yer alan 205 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Sinpaş Çankaya Kayak Pisti ve Macera Parkı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi'nde Yer Alan Teleferik, Kayak Pisti ve Macera Parkına ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Ilgaz Dağı Yurdun Tepe Kayak Merkezi yıl sonu açılıyor! 

Ilgaz Dağı'nda yapımına 2013 yılında başlanan 6 kilometre uzunluğundaki Yurdun Tepe Kayak Merkezi'nin yıl sonu açılması planlanıyor. Tesis için Kültür ve Turizm Bakanlığı 20 milyon liralık kaynak aktardı. 

Merkezefendi Kayaköy TOKİ başvuru tarihi ve şartları!

Merkezefendi Kayaköy TOKİ başvuru tarihi ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

Yedikuyular Kayak Merkezi kiralama ihalesi 27 Kasım'da!

Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi ve Rekreasyon Alanını kiralama ihalesi 27 Kasım 2018 tarihinde yapılacak...

Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Bakyapı Group Haberi

Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Bakyapı Group

Tüm dünyada Sevgililer Günü olarak kutlanan 14 Şubat’a özel düzenlediği birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerle Uludağ’a damgasını vurdu. Uludağ’da sabah saatlerinde BakYapı tarafından açılan etiketi ile paylaşılan fotoğrafların sahibi çiftlere skipass, öğlen paylaşılan videolara da kar motoru turu hediye eden Bakyapı, gece düzenlenen özel gece kayağı etkinliği ile de sevgililere akıllarda yer edecek çok özel bir gün yaşattı. 



 İnşaat sektörünün önde gelen markası Bakyapı Group, çiftlere özel düzenlediği etkinlikler ile Uludağ’a damgasını vurdu. Uludağ Bakyapı'nın birbirinden özel etkinlikleri ile renklenirken, sabah saatlerinde Uludağ'da  #bakyapi14subat etiketiyle paylaşılan fotoğrafların sahibi çiftlere skipass, öğlen paylaşılan videolara da kar motoru turu hediye edildi. Sabah saatlerinde başlayıp gece geç saatlere kadar süren etkinlikler, havai fişek gösterisi ve dilek fenerlerinin ateşlenmesi ile daha da renklendi.



Uludağ,...