07 / 07 / 2024

kayaköyün adı değişecekmi

kayaköyün adı değişecekmi

Fethiye Belediye Meclisi, Kayaköy Mahallesinin isminin “Kayı” olarak değiştirilmesiyle ilgili talep üzerine, en iyi kararı bölge halkının vereceği düşüncesiyle, Kayaköy’de mini referandum kararı vermişti.

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi yönetmeliğinde değişiklik! Hızlı yıkım için yeni karar Resmi Gazete'de!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığının, Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun Uygulama Yönetmenliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 32552 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Lüks çadır tesisleri yönetmeliğinde değişiklik! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Lüks çadır tesisleri yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan değişiklikler ile ilgili detaylar...

Özel Hastanelerin yönetmeliğinde değişikliğe gidildi! Resmî Gazete'de yayınlandı!

Resmî gazetede 'Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik' yayınlandı ve muayenehane hekimlerini ve sağlık çalışanlarını ilgilendiren düzenlemeler yapıldı. Yönetmelik değişikliği ile, muayenehane sahibi doktorlar için yeni bir kolaylık getirildi.

Kolay ve ucuz gayrimenkulde son 25 gün! Resmen değişiyor! 

Maliye rayiç güncellemesi yaparak konut satışlarından elde edilen vergi gelirini yükseltmek istiyor. Kolay ve ucuz gayrimenkulde son 25 gün! Resmen değişiyor! İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarının seyrini değiştirecek sıcak gelişme!  Yarın net rakamlar gün yüzüne çıkacak

Altın fiyatlarındaki son dakika rakamlar milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Altın fiyatlarının seyrini değiştirecek kritik gelişmeler yaşanıyor. Yarın ise altın fiyatlarında net rakamların gün yüzüne çıkması bekleniyor. İşte detaylar...

Altın fiyatlarının seyrini değiştirecek sıcak gelişme! Saatler kaldı

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken ilerleyen saatlerde altın fiyatlarının seyrinin değişmesi bekleniyor. İşte o sıcak gelişme...

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Dair Yönetmelik bugünkü 31712 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Taşınmaz Kiraya Verme İşlemleri Yönetmeliğinde Değişiklik!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Taşınmaz Kiraya Verme İşlemleri Genel Hizmet Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Yönetmelik bugünkü 31677 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Galataport, Karaköy'ün çehresini değiştiriyor!

İstanbul'un en eski yerleşim yerleri arasında yer alan Karaköy, ticaretin kalbinin attığı bölgeler arasında bulunuyor. Bir dönem Borsa İstanbul ve İstanbul Altın Borsası'na da ev sahipliği yapan Karaköy'ün çehresi Galataport'la değişecek.

AND Gayrimenkul'ün adı değişti!

Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirdi. Yeni hamle sonrası AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası tescil yönetmeliğinde değişiklik!

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Lisanslı Harita ve Kadastro Mühendisleri ve Büroları Tescil Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Yönetmelik bugünkü 31447 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

kayaköyün adı değişecekmi Haberi

kayaköyün adı değişecekmi

Fethiye Belediye Meclisi, Kayaköy Mahallesinin isminin “Kayı” olarak değiştirilmesiyle ilgili talep üzerine, en iyi kararı bölge halkının vereceği düşüncesiyle, Kayaköy’de mini referandum kararı vermişti. Oy birliği ile alınan karar doğrultusunda, 20 Eylül 2015 Pazar günü Kayaköy’de referandum yapılacak.

Referandum için hazırlıklar tamamlanırken, oy kullanma işlemi saat 08.00 ila 17.00 arasında yapılacak. Bölge sakinlerinin vereceği kararla mahalle ismi ya Kayaköy olarak kalacak ya da Kayıköy olarak değiştirilecek.Yörük Türkmen araştırmacısı ve sosyal bilimler öğretmeni Eren Fehmi Eroğlu’nun, Kayaköy adının ’Kayı’ olarak değiştirilmesini öngören dilekçesini Mart ayı olağan meclis toplantısında görüşmüştü.Kayaköy sakinleri Köyün isminin yine Kayaköy olarak kalacağını belirtirlerken dedelerinden bu yana Kayaköy olan ismin değiştirilmesi yerine sorunlarının çözümlenmesini istediler.

Kayaköy sakinlerinden Cengiz Ekiz, "Kayaköy ismi ile uğraşılmasının anlamını bilemiyoruz. 100 yıldan bu yana...