06 / 05 / 2024

Kayalar Kimya ihracatları

Kayalar Kimya ihracatları

Endüstriyel mobilya boya ve de vernik sektörünün lider üreticilerinden olan Kayalar Kimya, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ihracatın yıldızları arasında yer almayı başardı...

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'daki deposunu kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli İli Çayırova İlçesi'nde yer alan depoyu Kayalar Kimya San.ve Tic.A.Ş. 10 seneliğine kiraya verdi. Kiranın bedeli 4 milyon 400 bin dolar olarak açıklandı.

Çavuşoğlu Kimya Ve Kırtasiye Sanayii Ve Ticaret Anonim Şirketi A Şubesi açıldı!

Çavuşoğlu Kimya Ve Kırtasiye Sanayii Ve Ticaret Anonim Şirketi A Şubesi 150 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

İrtekin İnşaat Metal Elektirk Kimya Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrtekin İnşaat Metal Elektirk Kimya Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Sancaktepe 'de kuruldu.

Frenk İnşaat Yapı Metal Elektrik Kimya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frenk İnşaat Yapı Metal Elektrik Kimya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Avni Aras tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Ümraniye, Parseller Mahallesi, Orhangazi Caddesi'nde kuruldu.

Karacı İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacı İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Küçüksolak tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Sancaktepe, Meclis Mahallesi'nde kuruldu.

Cantek Kimya İnşaat ve Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cantek Kimya İnşaat ve Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Kemahlı tarafından 200 bin TL sermaye ile 26 Nisan'da Beyoğlu, Halıcıoğlu Mahallesi, Taşçı Akif Sokak'ta kuruldu.

Nartem Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nartem Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Nart tarafından 20 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Bahçelievler, Kocasinan Mahallesi, 30 Ağustos Sokak'ta kuruldu.

Tem Mad Temizlik Kimya İnşaat Metal Organizasyon Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem Mad Temizlik Kimya İnşaat Metal Organizasyon Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Aykıt tarafından 15 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, 29 Ekim Caddesi'nde kuruldu.

Öztet İnşaat Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztet İnşaat Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Medeni Tetikoğlu tarafından 1 milyon TL sermaye ile 15 Nisan'da Başakşehir, Altınşehir Mahallesi, Gülay Sokak'ta kuruldu.

Mersan Kağıtçılık Reklam Metal İnşaat Kimya Gıda ve Medikal Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mersan Kağıtçılık Reklam Metal İnşaat Kimya Gıda ve Medikal Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Rıdvan Beken Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi'nde kuruldu.

Aldağlı Elektrik İnşaat Metal Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldağlı Elektrik İnşaat Metal Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Karatan tarafından 20 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Kadıköy, Osmanaga Mahallesi'nde kuruldu.

Yılsa Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılsa Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Pendik, Yenişehir Mahallesi, Sümbül Sokak'ta kuruldu.

Zelin Yapı İnşaat Hafriyat Metal Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelin Yapı İnşaat Hafriyat Metal Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde Sadık Çabuk tarafından 10 bin TL sermaye ile kuruldu...

Kayalar Kimya ihracatları Haberi

Kayalar Kimya ihracatları

Sektörün öncülerinden olan Kayalar Kimya, 38 yıldır sürdürdüğü yenilikçi anlayışı, kalite ve yeni teknolojilere önem veren vizyonuyla istikrarlı bir büyüme grafiği çizmektedir.  İMMİB’in geleneksel hale getirdiği, bu yıl yedincisi düzenlenen “2013 İhracatın Yıldızları” töreninde yine ödüle layık görülerek iç piyasada olduğu kadar dış piyasada da Türk Ekonomisine katkısının büyüklüğünü kanıtlamış oldu.



Türkiye’nin toplam ihracatının üçte birini gerçekleştiren altı birliği bünyesinde barındıran İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri “İMMİB” tarafından 19 Şubat 2014 günü Swissotel’de gerçekleştirilen törende bu yıl 22.000 firma arasından 56 kategoride 168 ödül dağıtıldı. Ödül töreninde Türkiye’nin 2013 yılında gerçekleştirdiği 151,7 milyar dolarlık rekor ihracatında, en çok paya sahip şirketlerden birisi olan Kayalar Kimya, “Boya-Vernik ve Mürekkepler” kategorisinde gerçekleştirdiği ihracat oranı ile ödüle layık görüldü. Ekonomi Bakanı Nihat...