06 / 05 / 2024

Kayalar Kimya tim

Kayalar Kimya tim

Endüstriyel mobilya boya ve vernik sektörünün lider üreticilerinden Kayalar Kimya, TİM'in “2013 yılında ihracat yapan ilk 1.000 firma” araştırmasına göre 60 bin ihracatçı üye arasından ilk 1000 şirket arasında yer alma başarısı gösterdi.

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'daki deposunu kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli İli Çayırova İlçesi'nde yer alan depoyu Kayalar Kimya San.ve Tic.A.Ş. 10 seneliğine kiraya verdi. Kiranın bedeli 4 milyon 400 bin dolar olarak açıklandı.

NBL İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NBL İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vedat Çavdar tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Spor Caddesi, Yılmaz İş Hanı'nda kuruldu.

Kırıcıoğlu İnşaat Elektrik Metal Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırıcıoğlu İnşaat Elektrik Metal Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kırıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Delba İnşaat Otomotiv Pazar Tezgahları Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delba İnşaat Otomotiv Pazar Tezgahları Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Delibalta tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi, 1170 Sokak'ta kuruldu.

Tim Towers Ankara’yı yüksekten izleyecek!

Ankara’yı 1200 metre rakımıyla tepeden gören İncek’te Timtaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Tim Towers’ta yeni kampanya başladı. Projenin yüzde 30-45 arasında prim getirmesi öngörülüyor.

ZRM İnşaat Taahhüt Metal Elektrik Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZRM İnşaat Taahhüt Metal Elektrik Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Güngör tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidiye Caddesi'nde kuruldu.

Sertez Kimya İnşaat Reklam ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sertez Kimya İnşaat Reklam ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Memet Akbacak Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta İkitelli'de kuruldu.

Eröz Kimya İnşaat Tekstil ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eröz Kimya İnşaat Tekstil ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Özcan tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Pendik, Çamçeşme Mahallesi, Karakol Sokak'ta kuruldu.

Günbatımı İnşaat Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günbatımı İnşaat Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuri Alpun tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Ümraniye, Altınşehir Mahallesi, Çiğdem Sokak'ta kuruldu.

Uzmaniş İnşaat Mühendislik Elektrik Metal Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzmaniş İnşaat Mühendislik Elektrik Metal Kimya Ticaret Limited Şirketi, Erdi Durak tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Ümraniye, Altınşehir Mahalelsi, Kumru Sokak'ta kuruldu.

Hayat Kimya'dan 38 milyon dolarlık Allianz Plaza operasyonu!

Hayat Kimya Altunizade'deki Allianz Sigorta'nın plazasını satın aldı. Hayat Kimya 38 milyon dolar ödeyerek plazanın yeni sahibi oldu.

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ceylan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sancaktepe, Emek Mahallesi, Kayalar Caddesi'nde kuruldu.

AE Metal İnşaat Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AE Metal İnşaat Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nurcihan Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.

Kayalar Kimya tim Haberi

Kayalar Kimya tim

Endüstriyel mobilya boya ve vernik sektörünün lider üreticilerinden Kayalar Kimya, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) “2013 yılında ihracat yapan ilk 1.000 firma” araştırmasına göre 60 bin ihracatçı üye arasından ilk 1000 şirket arasında yer alma başarısı gösterdi. Sektörün öncülerinden olan Kayalar Kimya, 38 yıldır sürdürdüğü yenilikçi anlayışı, kaliteye ve yeni teknolojilere önem veren vizyonuyla iç piyasada olduğu kadar dış piyasada da Türk ekonomisine katkısının büyüklüğünü kanıtlamış oldu.


Türkiye ihracatının çatı örgütü olan Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından 2002 yılından itibaren belirlenen Türkiye’nin ihracat performansı açısından en başarılı şirketleri açıklandı. Türkiye’nin 2013 yılında gerçekleştirdiği ihracatta büyük pay sahibi olan Kayalar Kimya, 60 bin ihracatçı firma arasından en fazla ihracat yapan ilk 1000 firma arasında yer aldı.


Tüm mobilya boya ve verniklerinde %22’lik pay ile...