17 / 05 / 2024

kayalar kimya üretime devam ediyor

kayalar kimya üretime devam ediyor

Kayalar Kimya CEO ' su Ersin Kayalar, " Yangın sonrası süratle başlattığımız temizlik çalışmalarının ardından 2 gün içerisinde üretimimize kaldığımız yerden devam edeceğiz " dedi...

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'daki deposunu kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli İli Çayırova İlçesi'nde yer alan depoyu Kayalar Kimya San.ve Tic.A.Ş. 10 seneliğine kiraya verdi. Kiranın bedeli 4 milyon 400 bin dolar olarak açıklandı.

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ceylan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sancaktepe, Emek Mahallesi, Kayalar Caddesi'nde kuruldu.

Burkal İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Orman Ürünleri ve Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burkal İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Orman Ürünleri ve Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Baş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Ankara Kayalar Tower ne zaman teslim?

Kayalar Tower Ankara projesi dün satışa çıktı. Projede ilk 10 daire için lansman avantajı sunuluyor. Peki, Ankara Kayalar Tower ne zaman teslim?

Ankara Kayalar Tower fiyat listesi!

Toplam 115 daire ve 23 adet ticari dükkandan meydana gelen Ankara Kayalar Tower fiyat listesi kapsamında fiyatlar 165 bin liradan başlıyor.

Ankara Kayalar Tower satışta!

Kayalar Grup Yapı ve RCK Yapı imzasıyla Ankara Etimesgut'ta hayata geçirilen Ankara Kayalar Tower projesi bugün satışa çıktı.

Yada İnşaat Hafriyat Kimya Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Yada İnşaat Hafriyat Kimya Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi, Hüseyin Gümüş ve Hasan Gümüş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Pendik, Batı Mahallesi'nde kuruldu.

Talen Tekstil ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Talen Tekstil ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi, Yavuz Özgülcü Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 500 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Bağcılar, 100 Yıl Mahallesi, 5.Yol Sokak'ta açıldı.

Rense İnşaat Elektrik Metal Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rense İnşaat Elektrik Metal Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alperen Sevindi tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi, Söğütlüçayır Sokak'a kuruldu.

Seko Kimya Kaplama Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seko Kimya Kaplama Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Arslan tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, Cilacı ve Nikelajcılar'da kuruldu.

Poliol Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poliol Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serenay Akyol ve Muzaffer Yaşar ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Avcılar, Üniversite Mahallesi, Sarıgül Sokak'ta kuruldu.

Gürkayalar İnşaat Nakliye Kimya Ambalaj Medikal Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürkayalar İnşaat Nakliye Kimya Ambalaj Medikal Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Unus tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Ümraniye, Tepe Üstü Mahallesi'nde kuruldu.

GSN Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GSN Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gülseren Atamtürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Tuzla, Profesör Doktor Necmettin Erbakan Caddesi'nde kuruldu.

kayalar kimya üretime devam ediyor Haberi

kayalar kimya üretime devam ediyor

İstanbul Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesi'nde bulunan Kayalar Kimya fabrikasında meydana gelen yangının, üretimi etkilemediği açıklandı. Kayalar Kimya CEO'su Ersin Kayalar, "Yangın sonrası süratle başlattığımız temizlik çalışmalarının ardından 2 gün içerisinde üretimimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi. Çalışanların sağlığını olumsuz yönde etkileyecek bir olayın meydana gelmemesinin sevindirici olduğunu ifade eden Kayalar, detaylı bir tahkikat sonrası süreçleri titizlikle ele alacaklarını...