30 / 04 / 2024

Kayalar Kimya yeni üretim tesisi

Kayalar Kimya yeni üretim tesisi

Türkiye'nin en büyük boya ve vernik üreticilerinden Kayalar Kimya, yaklaşık 7 milyon dolarlık ek bina ve üretim tesisi yatırımını 2015 yılının ilk ayında devreye alacağını açıkladı.

Makine ve Kimya Endüstrisi personel alımı yapacak! İşte ilana ait başvuru detayları!

Türk savunma sanayiinin öncü güçlerinden biri ve Türkiye'nin saygın kuruluşlarından Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE), kadrosunu daha da sağlamlaştırmak amacıyla yeni personel alım duyurusunda bulundu.

Denizli’nin yeni stadı emlak fiyatlarını artırdı!

Denizli’de yapılması planlanan yeni stadyum şimdiden bölgede heyecan yarattı. Kayalar Mahallesi’ndeki stat projesinin duyulmasından sonra bölgede özellikle gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanırken, başta Sinpaş Aqua City olmak üzere konut ve arsa fiyatlarının iki katına çıktığı ortaya çıktı.

Hayat Kimya'dan Mersin'de 450 milyon TL'lik yeni tesis!

Temizlik kağıdı üreticisi Hayat Kimya Mersin'de 200 bin metrekarelik arazileri üzerinde, 65 bin metrekare kapalı alanda kurulu temizlik kağıdı tesislerine yenisini ekleyeceğini duyurdu...

Siren Ertan ve Ersin Kayalar lüks otellerini yazlık eve çevirdi!

Sosyetik Siren Ertan ile eşi Ersin Kayalar., Türkbükü'ndeki 14 odalı Ada Otel'lerini yazlık eve çevirdi. Çift, yeni evlerini dostlarını ağırladı.

Adana'da girişimcilik merkezi ve kimya vadisi kurulacak!

Adana'nın yeni nesil teknoloji sektörlerinde girişimcilik üssü haline getirilmesini amaçlayan projelerin sözleşmeleri imzalandı. Proje kapsamında bölgede girişimcilik merkezi ve kimya vadisi kurulacak.

Hasan Kimya Bolat, İş GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın genel müdürlüğü görevini, bankacılık ve finans sektörünün başarılı ismi Hasan Kimya Bolat üstlendi...

Hayat Kimya Kocaeli'de 2 yeni tesis açtı!

Hayat Kimya Kocaeli'de 2 yeni tesis açtı. 600 kişiye istihdam sağlayacak tesislerin değeri 800 milyon TL.

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'daki deposunu kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli İli Çayırova İlçesi'nde yer alan depoyu Kayalar Kimya San.ve Tic.A.Ş. 10 seneliğine kiraya verdi. Kiranın bedeli 4 milyon 400 bin dolar olarak açıklandı.

Yılsa Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılsa Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Pendik, Yenişehir Mahallesi, Sümbül Sokak'ta kuruldu.

Hayat Kimya'dan 38 milyon dolarlık Allianz Plaza operasyonu!

Hayat Kimya Altunizade'deki Allianz Sigorta'nın plazasını satın aldı. Hayat Kimya 38 milyon dolar ödeyerek plazanın yeni sahibi oldu.

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ceylan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sancaktepe, Emek Mahallesi, Kayalar Caddesi'nde kuruldu.

Kayalar Kimya merkez binası Çelik Yapı Tasarım Ödülü'nü kazandı!

Kayalar Kimya, “Ulusal Çelik Yapı 2014” ödülünü kazanan Yönetim ve Ar-Ge Merkezi binası ile “2015 Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri” yarışmasında Awards of Merit Ödülü’nün de sahibi oldu.

Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri dağıtıldı!

8. Çelik Köprüler Sempozyumu kapsamında Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri Töreni düzenlendi. Türkiye’den Kayalar Kimya - Kayalar Kimya Yönetim ve Ar-Ge Merkezi Binası Awards of Merit Ödülü’nü aldı.

Kayalar Kimya yeni üretim tesisi Haberi

Kayalar Kimya yeni üretim tesisi

Türkiye'nin en büyük boya ve vernik üreticilerinden Kayalar Kimya, yaklaşık 7 milyon dolarlık ek bina ve üretim tesisi yatırımını 2015 yılının ilk ayında devreye alacağını açıkladı.

Kayalar Kimya bu yatırımla Tuzla Tesisleri’nde yılda 25 bin ton Düfa Boya üretimi yapacak olan Kayalar Kimya, 2012 yılında meydana gelen yangından sonra farklı tesislerde devam ettirdiği Düfa Boya üretimini tekrar kendi bünyesine almış olacak. Kayalar Kimya yeni tesis ile Düfa Boya’nın pazar payını %20 artırmayı hedefliyor.


Milat...