02 / 05 / 2024

Kayalar

Kayalar

Türkiye ve Avrupa'daki yatırımlarıyla dikkat çeken Kayalar Kimya, rotasını Asya va Afrika'ya çevirdi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kayalar, 4 kıtada satış ağı kuracaklarını söyledi..

Kayalar Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Kaygusuz tarafından kuruldu.

İzmir Menderes'te imar bilmecesi!

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, geçtiğimiz sene  İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında imar çalışması gerçekleştirmişti. Fakat imar planları meclisten geri döndü.

Sarıkayalar Metal İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkayalar Metal İnşaat Ticaret Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   500 bin TL sermaye bedeli  ile Erkan    Sarı tarafından kuruldu.

Hoşap Kalesi'nin etrafındaki metruk binalar yıkılacak!

Van-Hakkari kara yolu üzerinde yüksek kayaların üzerine kurulan ve turistlerin büyük ilgisini çeken tarihi kalenin çevresinde bulunan metruk binaların yıkımı gerçekleşecek.

İzmir Menderes'te hobi bahçeleri yıkılıyor!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, kent genelinde bulunan hobi bahçesi için yıkım yapılacağını dile getirdi.

Kayalar Urka İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Urka İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kaya tarafından kuruldu.

Kayalar Onka Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Onka Yapı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Onur Kaya tarafından kuruldu.

Denizli’nin yeni stadı emlak fiyatlarını artırdı!

Denizli’de yapılması planlanan yeni stadyum şimdiden bölgede heyecan yarattı. Kayalar Mahallesi’ndeki stat projesinin duyulmasından sonra bölgede özellikle gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanırken, başta Sinpaş Aqua City olmak üzere konut ve arsa fiyatlarının iki katına çıktığı ortaya çıktı.

Siren Ertan'ın muhteşem yalı dairesi!

Güzel Modacı Siren Ertan ve eşi Ersin Kayalar'ın muhteşem yalı dairesi göz kamaştırıyor...

Momologlu İnşaat Otomotiv Emlak Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Momologlu İnşaat Otomotiv Emlak Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Kayalar tarafından kuruldu.

TİKA 28 yılda 5 kıtada yaklaşık 30 bin proje gerçekleştirdi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkan Vekili Serkan Kayalar, Başkanlığın dünyanın dört bir yanında çeşitli alanlarda yürüttüğü çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 60 ülkedeki 30 bin proje ve faaliyet gerçekleştirdiğini belirtti...

Siren Ertan ve Ersin Kayalar lüks otellerini yazlık eve çevirdi!

Sosyetik Siren Ertan ile eşi Ersin Kayalar., Türkbükü'ndeki 14 odalı Ada Otel'lerini yazlık eve çevirdi. Çift, yeni evlerini dostlarını ağırladı.

Menderes belediye başkanından tamamlanmayan hastane inşaatına tepki!

İnşaatına 2016 yılında başlanan Menderes Devlet Hastanesi'nin 2018 yılında tamamlanması gerekiyordu. Ancak inşaatta çalışmalar durdu. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 75 yataklı Menderes Devlet Hastanesi’nin çürümeye bırakılmasına tepki gösterdi. 

Kayalar Haberi

Kayalar

Bünyesinde Genç, Düfa gibi boya markalarını barındıran Kayalar Kimya, iki kıtada iki yeni tesis açmaya hazırlanıyor. 2012'de Malaga kenti yakınında yer alan Gralsa adlı boya fabrikasını İspanyol bir aileden satın alan firma, şimdi de Asya'nın güneyi ve Afrika'nın ortasında yatırım yapacak. Avrupa'nın en büyük 5 boya üreticisinden biri haline geldiklerini söyleyen Kayalar Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kayalar, "5 yıl boyunca her yıl yüzde 20 büyümeyi hedefliyoruz. 2020'de ilk 3'e gireceğimizi düşünüyorum" dedi. Bu süre içinde 60 milyon euroluk yeni yatırım yapacaklarını belirten Kayalar, Hindistan'da 650 milyon dolarlık büyüklüğü olan bir üreticiyle ortaklığa gideceklerini aktardı. Hintli ortakla ilk etapta 10 milyon dolarlık mobilya boyası tesisi kurmak istediklerini belirten Kayalar, "Görüşmelerimiz devam ediyor. Ayrıca Afrika'da da üretim planımız var. Etiyopya'da...