17 / 05 / 2024

Kayalı İnşaat

Kayalı İnşaat

Kayalı İnşaat Hafriyat Limited Şirketi, Salih Kayalı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mayıs 2014 tarihinde Eyüp, Topçular Mahallesi, Tornacı Sokak 'ta kuruldu.

Kayalı Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalı Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ethem Taşın tarafından kuruldu.

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  900  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya  tarafından kuruldu.

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Başakşehir’de  900 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Kayal Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Kayal Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Kayal İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kayal İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cesim Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İspanya'da dev kayalığın altına 3 bin nüfuslu köy kurdular!

İspanya’da ün kazanan doğal bir köy olan Setenil de las Bodegas'ta dev kayalığın altına 3 bin nüfuslu köy kurdular.  Minik ve sıcak bir köy olan Setenil de las Bodegas doğal alanlarıyla dikkat çekiyor.

Sıtğı Kayalı İnşaat'la Adana'daki herkes ev sahibi olabilir!

İnşaat sektörüne hızlı ve emin adımlarla giriş yapan Sıtğı Kayalı İnşaat 6 yıl içerinde birbirinden özel 3 projesini hazırlayarak satışını sağladı.

Kayalı Taahhüt İnşaat Yapı Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalı Taahhüt İnşaat Yapı Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Adem Paralı, Fatih Paralı tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta Kağıthane Nef 11 Sitesi'nde kuruldu.

Kayalı İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Kayalı İnşaat Hafriyat Limited Şirketi, Salih Kayalı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mayıs 2014 tarihinde Eyüp, Topçular Mahallesi, Tornacı Sokak 'ta kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Kayalı İnşaat Haberi

Kayalı İnşaat

Kayalı İnşaat Hafriyat Limited Şirketi, Salih Kayalı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu. 


Kayalı İnşaat Hafriyat Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü inşaat yapımı , mesken toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri,kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı,kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri yapmak, b- Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit,kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke ,mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya,armatürler, asma tavan ,açılır kapanır çatı pencere ve kapı sistemleri ve benzeri her türlü inşaat malzemeleri...