15 / 05 / 2024

Kayaoğulları Mad. Nak. İnş. halk toplantısı

Kayaoğulları Mad. Nak. İnş. halk toplantısı

Hatay'da Kayaoğulları Mad. Nak. İnş. Ve İnş. Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Krom Ocağı Ve Zenginleştirme Tesisi Kapasite Artışı Ve Alan Genişletmesi projesi ile ilgili halk toplantısı 16 Haziran'da yapılacak.

Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Kayaoğulları Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kayaoğulları Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Davut Kaymak tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Şimşirgil İnşaat Taahhüt Tuğla İmalat Ve Pazarlama Nak.Dericilik Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb.. açıldı!

Şimşirgil İnşaat Taahhüt Tuğla İmalat Ve Pazarlama Nak.Dericilik Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. 50 bin TL sermaye ile 26 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

Kayaoğulları Hayvancılık İnşaat kuruldu!

Kayaoğulları Hayvancılık İnşaat 50 bin TL sermaye ile bugün Abbas Arslan imzasıyla kuruldu.

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nak.İş Mak.Al.Sat.Pet.ve Kim.Mad. Par.Tic.San.Ltd.Şti.Silivri Şubesi açıldı!

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nak.İş Mak.Al.Sat.Pet.ve Kim.Mad. Par.Tic.San.Ltd.Şti.Silivri Şubesi, Burcu Sağayak Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Silivri, Büyük Kılıçlı Mahallesi'nde açıldı.

Hatay Krom Ocağı Ve Zenginleştirme Tesisi halk toplantısı 16 Haziran'da!

Hatay'da Kayaoğulları Mad. Nak. İnş. Ve İnş. Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Krom Ocağı Ve Zenginleştirme Tesisi Kapasite Artışı Ve Alan Genişletmesi projesi ile ilgili halk toplantısı 16 Haziran'da yapılacak.

Türkşeker A.Ş' ye ait gayrimenkul Gürlek Hafriyat Nak. İnşaat'a satıldı!

Türkşeker A.Ş' ye ait Nevşehir ili, Gülşehir ilçesi, Yeniyaylacık köyü, Dağılgan mevkiinde bulunan gayrimenkul 277 bin lira muhammen bedelle Gürlek Hafriyat Nak. İnş. San. Pet. Otm. Tic. ve Mad. Ltd. Şti. Firmasına satıldı.

Başakşehir Bio İstanbul ödeme koşulları!

Başakşehir Bio İstanbul ödeme koşulları hakkında tüm detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor. Proje içerisinde Türkiye'nin ilk Biomedikal Bilim Parkı bulunacak...

Bahçeşehir Nissa O2 Residence ödeme koşulları!

Daire fiyatlarının 450 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bahçeşehir Nissa O2 Residence ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor...

Mutlu İnşaat Pashadora ödeme koşulları!

Mutlu İnşaat Pashadora ödeme koşulları kapsamında yüzde 30 ya da yüzde 50 peşinatla, maksimum 12 aya kadar vade yapılıyor. Pashadora Bayrampaşa daire fiyatları 226 bin TL'den başlıyor...

Greenist ödeme koşulları!

Greenist ödeme koşulları haberimizin içinde yer alıyor. Projede fiyatlar 277 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Kayaoğulları Mad. Nak. İnş. halk toplantısı Haberi

Kayaoğulları Mad. Nak. İnş. halk toplantısı

Hatay ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde Kayaoğulları Mad. Nak. İnş. Ve İnş. Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Krom Ocağı Ve Zenginleştirme Tesisi Kapasite Artışı Ve Alan Genişletmesi projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 16/06/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya HATAY Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve HATAY Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi...