03 / 05 / 2024

Kayapa Islah OSB inşaat

Kayapa Islah OSB inşaat

2014 yılının son aylarında ‘Islah OSB statüsü kazanarak Bursa’'da ilk Islah OSB olan Kayapa Islah OSB, süreçle birlikte modern sanayi inşaatlarıyla donanıyor.

Manisa, sanayideki gücünü yeni OSB’lerle artıracak!

Manisa’da yeni OSB’ler kurulması planlanıyor. Bölgenin en önemli sanayi üsleri arasında yer alan Muradiye Islah OSB, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla ‘ıslah’ ibaresinden kurtulurken, Saruhanlı Karma OSB’nin fizibilite çalışmalarına geçildi.

Bursa Kayapa Islah Organize Sanayi Camii açıldı!

Kayapa Islah Organize Sanayi Camii; Bursa protokolünün yanı sıra bölge sanayicileri, ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Kayapa Islah OSB'ye 25 yeni tesis inşa ediliyor!

2014 yılının son aylarında ‘Islah OSB statüsü kazanarak Bursa''da ilk Islah OSB olan Kayapa Islah OSB, süreçle birlikte modern sanayi inşaatlarıyla donanıyor.

Gaziantep Oğuzeli Havaalanı Islah OSB'nin kuruluşu onaylandı!

Gaziantep Sanayi Odası tarafından 2012 yılında ilk başvuru yapılarak kuruluş işlemlerine start verilen Gaziantep Oğuzeli Havaalanı Islah OSB, ilgili bakanlığın onay vermesiyle resmen kurulmuş oldu.

Bursa Yenice'ye Islah Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından İnegöl’ün Yenice Mahallesi’ne Islah Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor. Islah OSB'nin 4. olağan müteşebbis heyet toplantısı yapıldı.

Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi neden Islah OSB olamadı?

Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi için bir iddia ortaya atıldı. Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi'nin, “Islah OSB” olması adına yapılan başvurunun Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı tarafından engellediği iddiası öne sürüldü.

Kayapa OSB'de son 6 ayda 25 fabrika inşaata başladı!

Bursa'nın ilk ıslah OSB'si ünvanına sahip Kayapa Islah OSB, dönüşümün ardından hızlı şekilde yatırım almaya başladı. Kayapa, 2014 yılında ıslah OSB statüsüne kavuşarak büyümeye başlamıştı.

Düzce Gümüşova Islah OSB 4 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Düzce Gümüşova Islah OSB’nin kuruluş işlemleri tamamlandı. OSB’nin tam kapasiteyle faaliyete geçmesiyle birlikte yaklaşık 4 bin kişiye istihdam imkanı ortaya çıkacak.

Düzce Gümüşova Islah OSB kuruluş işlemleri tamamlandı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık: "Düzce Gümüşova Islah OSB'nin kuruluş işlemleri tamamlandı ve OSB sayımız 284'e yükseldi. Gümüşova OSB'nin tam kapasiteyle faaliyete geçmesiyle birlikte yaklaşık 4 bin kişiye istihdam imkanı sağlanacak" dedi.

Silivri'de ıslah OSB için büyükşehir belediyesinden onay bekleniyor!

Silivri, lojistik açıdan kentin Trakya'ya açılan kapısı niteliğinde görülüyor. İlçe, bu konumundan dolayı firmalar için önemli ve cazip bir bölge şeklinde değerlendiriliyor. Silivri, ekonomideki konumunu Islah OSB ile güçlendirmeye çalışıyor.

Kayapa Islah OSB süreci hızla ilerliyor!

Kayapa Sanayici ve İşadamları Derneği (KSİAD) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) ortaklaşa düzenlediği Kayapa Islah Organize Sanayi Bölgesi, Islah OSB süreci hakkında bilgilendirme toplantısı Bursa Holiday Inn Otel'de gerçekleştirildi.

Kayapa Sanayi Bölgesi ilk Islah OSB oldu!

Islah OSB sürecini 2012 yılından beri sürdüren Kayapa Sanayi Bölgesi, düzenlenen törenle Islah OSB statüsüne kavuştu. 8 başvuru içerisinden Bursa'da, ilk ıslah OSB oldu...

Hasanağa OSB'nin doluluk oranı yüzde 70'e yaklaştı!

Yaklaşık 9 bin kişiye istihdam sağlayan Hasanağa OSB, 2013 yılında alan olarak yüzde 40 büyüdü. Doluluk oranı yüzde 70'e ulaştı. Islah OSB süreci çerçevesinde Karsan, Delphi ve Cansan firmalarını bünyesine kattı.

Kayapa Islah OSB inşaat Haberi

Kayapa Islah OSB inşaat

Kayapa Islah Organize Sanayi Bölgesi, sanayicilerin gözdesi oldu. 2014 yılının son aylarında ‘Islah OSB statüsü kazanarak Bursa''da ilk Islah OSB olan Kayapa Islah OSB, süreçle birlikte modern sanayi inşaatlarıyla donanıyor. 


Otomotiv, makine, metal, tekstil, kimya, geri dönüşüm, mobilya gibi çok yönlü tesislere sahip bölgede, son 1 yıl içerisinde 25 yeni sanayi tesisin inşaatı yükselmeye başladı. 


Kayapa Sanayici ve İş Adamları Derneği (KSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy bölgede gerçekleştirilen yatırımların Bursa ekonomisi için sevindirici olduğunu dile getirirken, “Bölgemize yatırım yapan bütün sanayici ve iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra hep birlikte hedeflerimize yürüyeceğimiz için şanslıyız. En kısa sürede de Islah OSB'den OSB statüsüne dönüşümüzü tamamlayıp Türkiye'ye örnek bir bölge olacağımızı şimdiden rahatlıkla söyleyebiliyorum” dedi. 


KSİAD heyeti olarak gururlu olduklarını dile getiren Başkan...