19 / 05 / 2024

Kayaşehir pazar yeri töreni

Kayaşehir pazar yeri töreni

Kayaşehir Kapalı Pazar Alanı’nın temelleri Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katıldığı bir törenle atıldı. Temel atma töreni Sanatçı Orhan Hakalmaz konseri ile başladı.

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

Kayaşehir TOKİ 108 tripleks konut açık artırması için son 3 gün!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayaşehir'de hayata geçirdiği mahalle konseptli projede yer alan 108 adet tripleks konut ile 10 adet iş yeri 12 Ekim'de açık artırmayla satışa çıkacak.

TOKİ Kayaşehir açık artırma ihalesi 12 Ekim'de!

TOKİ Kayaşehir'de 108 tripleks konut ile 10 iş yeri satacak. TOKİ Kayaşehir açık artırma ihalesi 12 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Kayaşehir açık artırma fiyatları!

TOKİ, Kayaşehir projesinde açık artırma ile toplam 108 tripleks konut ile 10 iş yeri satacak. TOKİ Kayaşehir açık artırma fiyatları 658 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Kayaşehir'de açık artırma ile konut satıyor!

Açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak olan TOKİ Kayaşehir'de toplam 108 tripleks konut ile 10 iş yeri satılıyor.

TOKİ Kayaşehir konut ve işyeri başvuruları!

TOKİ Kayaşehir'de 108 tripleks konut ile 10 iş yerini açık artırma yöntemiyle satışa çıkardı. TOKİ Kayaşehir konut ve işyeri başvuruları 27 Eylül-12 Ekim'de alınacak.

TOKİ Kayaşehir kura çekilişi 4 Ekim 2017 nerede?

TOKİ Kayaşehir kura çekilişi 4 Ekim 2017 yeri Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Kocaeli’ye modern kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Ordu Korgan'a kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan'da inşa edeceği kapalı pazar yeri projesi için çalışmalara başladı.

Palladium AVM Kayaşehir'de hizmete açılacak!

AVM ve konut pazarında faaliyet gösteren Tahincioğlu Holding, Palladium AVM'yi Kayaşehir'de açacak. 200 milyon TL harcanan Palladium AVM, Nidapark Kayaşehir projesinde yer alacak.

Kayseri Develi’ye kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Kayseri Develi yatırımları hız kesmiyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Develi ilçesine kapalı pazar yeri inşa ediyor.

Manisa Gördes'in otopark ve pazar yeri projesi hazır!

İl genelinde hayata geçirdiği yatırımlara son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes Otopark ve Pazar Yeri projesi için düğmeye bastı

Bursa Büyükorhan pazar yeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Bursa Büyükorhan pazar yeri açıldı.

Kayaşehir pazar yeri töreni Haberi

Kayaşehir pazar yeri töreni

Başakşehir Belediyesi’nin ilkini Başakpazar Fuar ve Sergi alanı ile başlattığı semt pazarlarını kapalı alana dönüştürme projesi Kayaşehir Kapalı Pazar Alanı ile devam ediyor.  Ev sahipliğini Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın yaptığı Kayaşehir Kapalı Pazar Alanı’nın temel atma törenine, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin yanı sıra, Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları; Yasin Kartoğlu, Murat Şahin, Hatice Demiralay, Nurettin Ertemel, Haluk Dikbaş, Bedri Sinan Gül ve çok sayıda Başakşehirli katıldı.


Temel atma töreni Sanatçı Orhan Hakalmaz konseri ile başladı. Hakalmaz konser öncesi, “Ülkemize taş taş üstüne koyan herkesten Allah (c.c) razı olsun. Kapalı Pazar alanı hayırlı uğurlu olsun” dedi. Sanatçı, Türk Halk Müziğinin sevilen parçalarını Başakşehirliler ile birlikte seslendirdi.


‘Sular...