28 / 04 / 2024

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.



Kocaeli Dilovası’nın önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihaleye çıkılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, “Dilovası Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri” projesi ile Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor.

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE İNŞA EDİLECEK, 4 KATLI OLACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Dilovası ilçesinin en önemli ihtiyaçları arasında bulunan katlı otopark ve pazar yeri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde 4 katlı olarak yapılacak. Çardaktepe Camii’ne yakın bir noktada inşa edilmesi planlanan projenin, parsel alanı 3 bin 33 metrekare iken toplam inşaat alanı ise 7 bin 398 metrekare olacak.

HAFTANIN 6 GÜNÜ OTOPARK, 1 GÜNÜ PAZAR İÇİN KULLANILACAK

İlçeye değer sağlaması planlanan proje içerisinde inşa edilmesi planlanan modern yapı, haftanın 6 günü otopark, 1 günü ise pazar yeri olarak vatandaşların hizmetine açılacak. Planlama kapsamında yapı, zemin kat, 1. bodrum kat, 2. bodrum kat ve 3. bodrum kat olarak dört kat olarak yapılacak. Proje kapsamında zemin katta 57 araçlık otopark ve pazar yeri ile 1. bodrum katta 53 araçlık otopark ve pazar yeri bulunacak. 2. bodrum katta 38 araçlık otopark ve 3. bodrum katta zabıta ve muhtar odaları, bay-bayan mescit, elektrik odası, WC ve 17 araçlık otopark yer alacak.

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

DİLOVASI’NIN ÖNEMLİ BİR İHTİYACI KARŞILANACAK

Dilovası ilçesinin en büyük pazarı Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan İbn-i Sina Caddesi’nde yer alıyor. Aynı zamanda ilçenin en işlek caddelerinden birisi olan İbn-i Sina Caddesi’nde kurulması planlanan pazar, ilçe merkezinde trafik yoğunluğuna yol açıyor. Büyükşehir Belediyesi'nce hayata geçirilmesi planlanan Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri, daha modern ve düzenli hali ile ilçe trafiğini de rahatlatacak. Proje ile ilçede yaşayan vatandaşların hem otopark hem de pazar yeri ihtiyacı giderilecek.


Geri Dön