05 / 05 / 2024

kayaşehir tramvay projesi son durum

kayaşehir tramvay projesi son durum

Başakşehir - Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı projesi bakanlıktan onay bekliyor. Ek hatla birlikte 15,41 kilometre uzunluğundaki tramvay hattı projesinin güzergahı ve son durumu...

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 18 ayda tamamlanacak!

İBB'nin bütçesinin olmadığı gerekçesiyle durdurduğu Metrokent-Kayaşehir metro projesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından üstlenildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu; metro hattının 18 ay sonra bitirileceğini açıkladı. 

Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı imar planı askıda!

Başakşehir İlçesi, Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.07.2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ İstanbul Kayaşehir 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kayaşehir 2019 projesi nerede? TOKİ Kayaşehir 2019 projesinde kaç daire var? TOKİ Kayaşehir 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kayaşehir 2019 başvuruları ne zaman bitecek? TOKİ Kayaşehir 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ İstanbul Kayaşehir 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ İstanbul Kayaşehir 2019 projesi tüm detaylar!

TOKİ İstanbul Kayaşehir 2019 projesi tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konut tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

7 soruda TOKİ Kayaşehir projesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Kayaşehir'de hayata geçireceği 862 konutun detayları belli oldu. İşte 7 soruda TOKİ Kayaşehir projesi...

TOKİ Kayaşehir'de sözleşme dönemi başlıyor!

Başvuruların 2 Nisan-11 Nisan 2018 tarihleri arasında kabul edildiği Kayaşehir TOKİ projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kayaşehir kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 2-11 Nisan 2018'de başvuruları alınan yatay mimari ve mahalle konseptiyle geliştirilen İstanbul Kayaşehir Projesi'nin kura çekimi yapıldı. 

TOKİ Kayaşehir 2018 başvuru bedeli ne zaman iade edilecek?

Son başvuru tarihinin 11 Nisan olarak belirlendiği TOKİ Kayaşehir projesi için geri sayım başladı. Peki TOKİ Kayaşehir 2018 başvuru bedeli ne zaman iade edilecek?

Kayaşehir TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Kayaşehir 605 konut projesi için başvuru dönemi bugün başladı. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

15 soruda TOKİ Kayaşehir 2018 projesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul Kayaşehir’de yatay mimari ve mahalle konsepti ile orta gelirli aileler için 605 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ'den Kayaşehir'e 868 yeni konut!

Orta gelir seviyesindeki vatandaşların konut sahibi olabilmesi amacıyla, TOKİ İstanbul Kayaşehir 22'nci Bölge Projesi hayata geçiriliyor. 

Rakamlarla TOKİPARK Kayaşehir projesi!

TOKİ tarafından Kayaşehir'de hayata geçirilen TOKİPARK Kayaşehir projesi ile İstanbul’un en büyük yeşil alanlarından biri inşa ediliyor...

Nidapark Kayaşehir teslimleri!

Nidapark Kayaşehir projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Nidapark Kayaşehir teslimleri ne zaman?

kayaşehir tramvay projesi son durum Haberi

kayaşehir tramvay projesi son durum


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından planlanan Tramvay Hattı Projesi ile Kayaşehir Mahallesi ve Başakşehir ilçe merkezini birbirine bağlanacak. Proje 430 milyon TL'ye malolacak. Kayaşehir Tramvay Hattı, Kayaşehir ve Başakşehir ilçe merkezi arasında, toplam 13,17 kilometre uzunluğunda bir güzergâha ve 18 adet durağa sahip olacak şekilde planlandı. Ayrıca tramvay ana güzergâhına alternatif olarak bir ek-hat planlanıyor.


Tramvay hattının Ek-hat ile birlikte 15,41 kilometre uzunluğunda ve 20 durağa sahip olacak. Hattın her iki ucu da Başakşehir Metrosuna (M3) bağlanacak. Başakşehir kısmında olan ucu Metrokent durağına entegre olurken, diğer ucu Kayaşehir'den geçtikten sonra Olimpiyat Köy durağına gelecek. Ayrıca M3 hattının uzatılması projesi dâhilinde de bu uzatmamanın son durağında transfer seçeneği sunacak.


Tramvay hattı ile beraber bir de araç depolama-bakım-onarım tesisinin yapımı planlanıyor. Araç depolama-bakım-onarım tesisinin,...