26 / 05 / 2024

Kayaşehirde konutların metrekaresi ne kadar

Kayaşehirde konutların metrekaresi ne kadar

17 Ağustos depremi sonrasında kurulan uydukent Kayaşehir, ulaşım projeleriyle cazibe haline geldi. Bölgede bugün Tahincioğlu'ndan Avrupa Konutları'na kadar markalı konut üreticilerinin 11 projesi planlama ve üretim aşamasında.

Kamu konutlarının 2023 kira bedelleri açıklandı! Metrekaresi kaç TL oldu?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan Milli Emlak Genel Tebliği, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Türlerine göre kamu konutlarının metrekare kira bedeli ne kadar oldu?

TOKİ'nin Kocaeli'nde yapacağı ucuz konutların yeri belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 81 şehirde asgari ücretlilerin ev sahibi olması için başlatılan konut hamlesinde Kocaeli'nde yapılacak konutların yerleri belli oldu! İşte bakanlığın çalışma yaptığı o yerler...

TOKİ en ucuz konutlarını satışa çıkardı!

Bu zamana kadar binlerce kişiyi ev sahibi yapan TOKİ, Türkiye'nin çeşitli şehirde bulunan en ucuz konutlarını satışa çıkardı. Üstelik fiyatları ise 131 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Ergün Turan'dan TOKİ Kayaşehir Konutları için dolandırıcı uyarısı!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Kayaşehir'deki konutlarının satışı iddiasıyla vatandaşları dolandıranların, yakalandığını açıkladı. Turan, TOKİ'den konut almak isteyen vatandaşları mağduriyet yaşamamaları için uyardı.

Konutların metrekaresi 56 lira ile 2 bin 569 lira arasında değişecek!

Emlak Vergisi Kanunu Genel Tebliği kapsamında 2018'de uygulanacak bina inşaat metrekare bedelleri belirlendi. Buna göre gelecek yıl konutların metrekaresi 56 lira ile 2 bin 569 lira arasında değişecek..

Kozyatağı'nda markalı konutların metrekaresi 10 bin TL'ye çıktı!

Kozyatağı özellikle son yıllarda konut geliştiricilerinin çekim merkezi konumuna yükseldi. EVA Gayrimenkul Değerleme’nin gerçekleştirdiği araştırmaya göre bölgede konutların metrekare birim fiyatları 6 bin TL ile 10 bin TL arasında değiştiğini söyledi.

Başakşehir'de konutların metrekaresi 4 bin TL oldu!

Mega yatırımların yanı sıra markalı konut projelerinin adresi olan Başakşehir'de 5 yılda 120 milyar dolara ulaşan değer oluşacak. Minimum değeri 190 bin lira olan konutların 2,5 milyon liraya kadar çıktığı ilçede metrekare fiyatları 4 bin lira seviyesini çoktan aştı.

İzmir Konak'ta konutların metrekaresi 10 bin TL!

TDUB, İzmir'in gözdesi Konak'ı mercek altına aldı. Alsancak Kordon civarı gibi deniz manzaralı eski konutların metrekaresi 8 bin -10 bin TL, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda yalı dairelerinin metrekaresi 5 bin- 7 bin TL.

Metro hattı üzerindeki konutların metrekaresi yüzde 137.5 arttı!

İstanbul’un en pahalı noktası Etiler ve Rumeli Hisarüstü metro istasyonunun bulunduğu bölge. Yapılan araştırmaya göre metro hattı üzerinde bulunan konutların satış fiyatları metrekare bazında yüzde 137.5 arttı.

Emlak Konut GYO Kayabaşı 3.etap konutlarının yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Başakşehir Kayaşehir 3. etap konutlarının yapı ruhsatları alımı hakkında bildirimini yayınladı.

Gaziosmanpaşa'da konutların metrekaresi 25 bin dolara satılacak!

Kentsel dönüşümün gözde merkezlerinden Gaziosmanpaşa'da dünyaca ünlü bir mimarlık ofisi 4 bin dönümlük alanın dönüşümü için mastır plan hazırladı. Prof. Dr. Gürsel Öngören, "Metrekaresi bin dolar olan evler 5 yıl sonra 25 bin dolara satılacak" dedi.

2006 yılında Ka-Green Konutları'nın temeli atılmış!

2006 yılında Kayı İnşaat'ın Halkalı'da başlattığı proje olan Ka-Green Konutları'nın temeli atılmış. 38 metrekarelik dairelerin de yer aldığı projedeki konutların metrekaresi bin 650 liradan satılıyormuş.

TOKİ 19. Bölge Kayaşehir Konutları!

TOKİ 19. Bölge Kayaşehir Konutları teslimleri sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşecek. Başvuruların 23 Mart günü gerçekleşeceği projede kur çekimleri Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 6 Mayıs 2015 günü gerçekleşecek.

Kayaşehirde konutların metrekaresi ne kadar Haberi

Kayaşehirde konutların metrekaresi ne kadar

Megaşehir İstanbul'un kuzey batı yönündeki yeni gelişim aksı olan Kayaşehir, hızla büyüyor. Markalı konut projelerinin birbiri ardına yükseldiği bölgede Tahincioğlu'ndan Avrupa Konutları'na kadar markalı konut üreticilerinin bölgede 11 konut projesi planlama ve üretim aşamasında. Ulaşım projeleriyle yıldızı parlayan ve arsa stoku ile dikkat çeken bölgede tüm markalı konut üreticileri de proje geliştirmek üzere yer arayışında. 




ÖMER FARUK ÇELİK ÇELİK (KONUT ÜRETİCİLERİ DERNEĞİ (KONUTDER) BAŞKANI 
"Herkes yer bakıyor" 


"Avrupa Yakası'nın yeni genişleme bölgesi olan bölgede tüm gayrimenkul firmaları proje geliştirmek üzere yer arayışında. Bölgenin nüfusunun 10 yıl içinde üç katı artması bekleniyor bu nedenle buradaki konut sayısı da aynı oranda artacak."


Şirketi EYG ile bölgede Evvel İstanbul ve Adım İstanbul projelerini geliştiren Konut Üreticileri Derneği (KONUTDER) Başkanı Ömer Faruk Çelik, bölgede tüm markalı...