27 / 04 / 2024

TOKİ'nin Kocaeli'nde yapacağı ucuz konutların yeri belli oldu!

TOKİ'nin Kocaeli'nde yapacağı ucuz konutların yeri belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 81 şehirde asgari ücretlilerin ev sahibi olması için başlatılan konut hamlesinde Kocaeli'nde yapılacak konutların yerleri belli oldu! İşte bakanlığın çalışma yaptığı o yerler...



Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 81 şehirde asgari ücretlilerin ev sahibi olması için başlatılan konut hamlesinde Kocaeli’de yer alan konutların yapılacağı yer resmen açıklandı. Bakanlığın Sepetçi ve Sekbanlı bölgesinde bu yönde çalışma yaptığı bilgisi alındı.

TOKİ nin Kocaeli nde yapacağı ucuz konutların yeri belli oldu! Yaşanan ekonomik sıkıntılar sebebi ile ev ve kira fiyatlarında meyadana gelen haksız yükselişler sebebiyle asgari ücretlilerin ev sahibi olması gittikçe imkansızlaştı. Bunun üzerine çalışma gerçekleştiren hükümet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla asgari ücret alan vatandaşların ev sahibi olması için 81 şehirde çalışma başlattı. Ayrıntıları belli olan çalışma kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı şehirlerde konutların yapılacağı alanlarla alakalı çalışma başlattı. Kocaeli’de ise TOKİ’nin arsalarının yer aldığı Sepetçi ve Sekbanlı bölgesinde çalışma yapıldığı bilgisi alındı.

İşte detaylar...


Geri Dön