25 / 08 / 2024

Kayhan Çakanel Biyografisi

Kayhan Çakanel Biyografisi

Kayhan Çakanel, Çengelköy Park Evleri’nin mimarı ve Efekta Mimarlık'ın kurucusudur. İstanbul'da TrioFloria Konutları, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm kapsamında Güzelfikir ticari ve konut projelerini tasarlamıştır. Peki Kayhan Çakanel kimdir? İşte biyografisi..

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın kim olduğu ve  Muharrem Hilmi Kayhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Kayhan Ve Kayhan İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayhan Ve Kayhan İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Fırat Kayhan ve Senem Dicle Kayhan Ergene ortaklığında kuruldu.

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Kayhan tarafından kuruldu.

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları...

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik Söğüt Kayhan projesi için başvurular başladı.

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Kayhan tarafından kuruldu.

Orhun Kartal kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İlker Kayhan kimdir? İlker Kayhan, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlker Kayhan'ın biyografisi...

TOKİ Bilecik Kayhan başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Söğüt Kayhan projesinde yer alan 1 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Kayhan Türkmenoğlu: Van'da binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu!

AK Parti Van 7. Olağan İl Kongresinde mevcut başkan Kayhan Türkmenoğlu, yeniden il başkanlığına seçildi. Türkmenoğlu, "Van'da yaşanan 2011 depreminde büyük acılar yaşadık. Binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu. Yapılan yatırımlarla Van yeniden ayağa kaldırıldı" dedi.

Bursa Osmangazi'deki Kayhan Çarşısı restore edildi!

Osmanlı'dan günümüze 600 senelik geçmişiyle Bursa'nın en önemli çarşıları arasında yer alan Kayhan Çarşısı, Osmangazi Belediyesi’nin restorasyon çalışmalarıyla baştan aşağı yenilendi.

Temel Kayhan İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Kayhan İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem    Temel ve Gürkan Kayhan ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe mimarlığa önem verilmeli!

Yüksek Mimar Kayhan Çakanel 2 Ekim Dünya Mimarlık günü kapsamında gayrimenkul ve inşaat sektöründe mimarinin sektörün bir paydaşı olarak aynı hızla önem kazandığının altını çizdi.

Bursa Kayhan'daki tarihi yapı yeniden inşa ediliyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en eski yerleşim yerlerinden Kayhan Mahallesi’nde, 20’inci yüzyıl başlarından kalma sivil mimarlık örneği yapıyı aslına uygun şekilde yeniden inşa ediyor.

Kayhan Çakanel Biyografisi Haberi

Kayhan Çakanel Biyografisi

Kayhan Çakanel kimdir?



Kayhan Çakanel 18 Ocak 1974’de Denizli’de dünyaya geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi’nden 1996’da mezun oldu; aynı üniversitenin Fen Bilimleri Enstitüsü, Mimarlık, Bina Yapımı Yönetimi alanında 2001’de yüksek lisansını yaptı.  


Çakanel, Eylül 1996 ile Eylül 1997’de Göksoy – Özsoy Mimarlık’ta Zorlu Grand Hotel Trabzon projesininde; İç mekan düzenleme projeleri ve cephe renovasyon projelerinde şantiye şefliği yaptı. 


Ekim 1997 ve Kasım 2001 arasında ise Zorlu Holding projesinin proje grubunda yer alan Çakanel, Ekim 1997-Aralık 1998 arasında Tasarım – Çizim, Aralık 1998 – Kasım 1999 arasında Proje Yöneticisi ve Kasım 1999 – Kasım 2001 arasında İnşaat Grubu Koordinatörü olarak görev aldı.


Çakanel bu dönemde şu projelerde çalıştı; Zorlu Plaza ve Winter Garden (Avcılar), Saide Zorlu Lisesi (Avcılar),...