29 / 04 / 2024

kayhan davutpaşa camii

kayhan davutpaşa camii

Kentin tarihi değerlerini bir bir ayağa kaldıran Büyükşehir Belediyesi, Davutpaşa Camii'ni de restore etti. Davutpaşa Camii, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı.

Inistanbul Lokal Davutpaşa ödeme seçenekleri!

Inistanbul Lokal Davutpaşa ödeme seçenekleri arasında 5 bin lira peşinatla ev sahibi olma fırsatı yer alıyor. Inistanbul Lokal Topkapı Davutpaşa projesinde fiyatlar 348 bin liradan başlıyor...

Piyale Paşa Camii’nin arazisindeki otopark projesi iptal mi edildi?

Koruma Kurulu, Piyale Paşa Camii’nin tarihi bostanını yıkacak otopark projesini iptal ederek bostanı tescilledi. İlk kez bir bostan arazisi kültür varlığı olarak korumaya alındı.

Piyalepaşa Camii arazisindeki otopark projesi iptal edildi!

İBB'nin otopark projesi kapsamında yıkılması gündeme gelen Piyalepaşa Camii'nin bitişiğindeki 8 dönümlük arazi için Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu kararını açıkladı.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal teslimleri!

Dairelerin 1+1 'den 4+1 'e kadar değişiklik gösterdiği proje Zincirlikuyu’ya 8 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Davutpaşa Inİstanbul Lokal teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor.

İş GYO Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık!

İş GYO Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire tipleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. TEM Otoyolu'na 7 kilometre mesafede olan projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

İnistanbul Lokal Davutpaşa ne zaman teslim?

İnistanbul Lokal Davutpaşa ne zaman teslim? İnistanbul Lokal Topkapı Davutpaşa'da 5 bin TL'den başlayan peşinatlarla daire sahibi olunuyor. Üstelik ilk taksit ödemesi 2016'da başlıyor...

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ev fiyatları!

Daire büyüklüklerinin 48 metrekareden başladığı proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükseliyor. Davutpaşa Inİstanbul Lokal ev fiyatları 1+1 evler 348 bin TL'den başlıyor.

İnistanbul Lokal Davutpaşa satış fiyatları!

İnistanbul Lokal Davutpaşa satış fiyatları 348 bin liradan başlayarak değişiyor. İnistanbul Lokal Davutpaşa projesinde 48 aya kadar vade farkı olmadan firma bünyesinde ödemeler yapılıyor...

Van Erciş'teki Karayusufpaşa Camii açıldı!

Depremin yıktığı Karayusufpaşa Camii 10 milyon liraya yenilendi. 2 bin 500 kişi kapasiteli camiyi açan eski Başbakan Yardımcısı Atalay, birlik mesajları verdi.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ulaşım!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen projede daire büyüklükleri 48 metrekareden başlıyor. Inİstanbul Lokal Davutpaşa ulaşım bilgisi kapsamında Ataköy ’e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa teslim tarihi!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi. Dairelerin 348 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor.

İnistanbul Lokal Davutpaşa daire fiyatları!

İnistanbul Lokal Davutpaşa daire fiyatları 348 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. İş GYO-Nef ortaklığındaki İnistanbul Lokal Davutpaşa projesinde konutların teslimleri 2018 yılının Mart ayı içerisinde yapılacak...

Davutpaşa İnistanbul Lokal fiyat listesi!

Davutpaşa İnistanbul Lokal fiyat listesi 348 bin liradan başlayarak değişiyor. Topkapı Davutpaşa İnistanbul Lokal projesinde 48 aya kadar vade farkı olmadan ödeme seçeneği sunuluyor...

kayhan davutpaşa camii Haberi

kayhan davutpaşa camii

Çarşıyı yıllardır güçlendirdiklerini ve çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Altepe, "Davutpaşa Camii ve çevre düzenlemesiyle artık bölgenin kalitesi daha da artacak, Kayhan esnafının yüzü ise daha çok gülecek" şeklinde konuştu. 


KAYHAN'DA HUMMALI ÇALIŞMA 


Kayhan bölgesindeki çalışmaların sürdüğünü anlatan Başkan Altepe, "Eski Tekel Binası Kentsel Tasarım Cephe Sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında Yeni Cumhuriyet Caddesi, eski Tekel çevresi. Demirciler Caddesi, Yiğit Köhne, Tamburacılar, Batpazarı, Sütçü Aralığı, Aydoğdu, Kayhan Boğazı sokaklarla inönü Caddesi Davutpaşa, Satıcılar ve Hurdacılar sokaklarında yer alan 250'yi aşkın adet yapı da değerleniyor. Dış cephelerde tabelalar kaldırılıyor, dükkanların giriş kat camekanları ve doğramaları yenileniyor, dış cepheler yenileniyor" dedi. Başkan Altepe. kısa sürede inönü Caddesi'nde de cephe düzenleme çalışmalarının yapılacağını vurgulayarak, Atatürk Caddesi'nden Ankara Caddesi'ne kadar tüm inönü Caddesi'nde cephe düzenlemelerinin yapılacağını hatırlattı....