15 / 05 / 2024

Kayhan Günarslan

Kayhan Günarslan

Dünya Hafriyat İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nurdan Toprak, Kayhan Günarslan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın kim olduğu ve  Muharrem Hilmi Kayhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri tamamlandı!

Gümüşhane'nin Köse ilçesi Salyazı köyünde inşaatı devam eden Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri bitti. Projenin saha sorumlusu, mühendis Basri Kayhan, projeye yönelik açıklamalarda bulundu. 

Ky Gıda Temizlik Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ky Gıda Temizlik Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Yazıcı tarafından kuruldu.

Bursa Osmangazi'deki Kayhan Çarşısı restore edildi!

Osmanlı'dan günümüze 600 senelik geçmişiyle Bursa'nın en önemli çarşıları arasında yer alan Kayhan Çarşısı, Osmangazi Belediyesi’nin restorasyon çalışmalarıyla baştan aşağı yenilendi.

Remedy İstanbul Turizm Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Remedy İstanbul Turizm Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağdaş Karahan, Mine Kaya ve Selda Günarslan ortaklığında kuruldu. 

Temel Kayhan İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Kayhan İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem    Temel ve Gürkan Kayhan ortaklığında kuruldu.

Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Plan Proje Taahhüt Mimarlık En.Güv. Sist.Ve San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Plan Proje Taahhüt Mimarlık En.Güv. Sist.Ve San.Tic.Ltd.Şti. Mehmet Fatih Kayhan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adana'da apartman yöneticisine kızan apartman görevlisi evi yaktı!

Adana’da başka işte de çalıştığı için oturduğu kapıcı dairesi için kira isteyen apartman yöneticileriyle tartışan apartman görevlisi Barış Kayhan, evi benzin dökerek ateşe verdi.

Zonguldak'ta konut satışları yaz aylarında artacak!

ZONED Başkanı Sercan Günarslan, Zonguldak'ta konut satışlarının beklentinin altında olduğunu belirterek, yaz mevsimiyle birlikte satışların büyük ölçüde artış göstereceğini belirtti.

Kayhan Çavuşoğlu Dumankaya'daki görevinden ayrıldı!

Dumankaya İnşaat Pazarlama Direktörü Kayhan Çavuşoğlu görevinden ayrıldı. Yaklaşık 5 yıl Sinpaş GYO'da pazarlama müdürlüğü yapan Kayhan eğitimini Uludağ Üniversitesi'nde tamamladı.

Kayhan Karaca kimdir?

Yurt içi ve dışında proje tasarım ve uygulama işlerine Kara Mimari Tasarım'da devam etmekte olan Mimar Kayhan Karaca kimdir? Kayhan Karaca bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? İşte Kayhan Karaca..

Zonguldak'ta konut kredisi kullanımı azaldı!

Zonguldak Emlakçılar Derneği (ZONED) Başkanı Sercan Günarslan, Zonguldak genelinde konut satış oranlarının geçen yılın aynı ayına göre az da olsa artış gösterdiğini belirtti. İşte ayrıntılar...

Sercan Günarslan: Zonguldak'ta konut kredisi kullanımı azaldı!

Zonguldak Emlakçılar Derneği (ZONED) Başkanı Sercan Günarslan Zonguldak genelinde konut satış oranlarının geçen yılın aynı ayına göre az da olsa artış gösterdiğini belirtti.

Kayhan Günarslan Haberi

Kayhan Günarslan


Dünya Hafriyat İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nurdan Toprak, Kayhan Günarslan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta kuruldu. 

Dünya Hafriyat İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Her türlü hafriyat işlerini yapmak, yaptırmak, gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak.        Resmive özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır, kiralar, ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir.         Hernevi mesken ve işyerleri inşa edip satmak. İnşaat yapmak için arsa ve malzeme temin etmek. Her türlü inşaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili satış mağazaları açmak, bayilikler almak, bayilikler vermek. Her nevi inşaat yapımı için...