12 / 05 / 2024

kayıhan yatırımları

kayıhan yatırımları

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayıhan mahallesine 50 milyon liralık yatırımla "Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi" inşa edileceğini açıkladı. Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi'nin tanıtım toplantısı, Dedeman Park Otel'de yapıldı.

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal            Kopuz , Ayşe Kopuz Han, Nurseven Armağan, Ömer Erman Kopuz tarafından kuruldu.

İmpera Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İmpera Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gökay Üstün, Hülya Yiğit, Erkan Ataman tarafından kuruldu.

Lesco Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Lesco Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Eyüboğlu, Sedat Çolak ve Zeynep Aslıhan Çolak ortaklığında kuruldu.

Taçhan Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Taçhan Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Namlıcı ve Ayhan Altan ortaklığıyla kuruldu...

Bursa'daki kamu yatırımları meclis gündeminde!

Bursa ilindeki kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Haluk Hasanoğlu: Yatırımlar kuzeye kayıyor!

2018'de çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini vurgulayan HASANOĞLU inşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu sektörle ilgili olarak "Yatırımların kuzeye kaymaya başladığını görüyoruz" dedi.

Konut ve ofis yatırımları Anadolu Yakası'na kayıyor!

DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz, yeşil alanı ve otoparkı olmayan yerlerde yaşamak istemeyenlerin Anadolu Yakası'na kaçtığını, konut ve ofis yatırımlarının da bu bölgeye kaydığını söyledi.

Denizli Çal'da yatırımlar hız kesmiyor!

Çal ilçesinde Süller-Hançalar yolu, Akkent Gölbaşı Parkı ve Ortaköy kilit taşı yatırımlarının açılışını yapan Başkan Zolan, Süller mahallesinde 2 bin tonluk su deposunun temelini attı...

Antalya'da konut yatırımları geriledi!

ATSO Başkanı Davut Çetin'e göre yatırımların Türkiye ortalamasından veya üç büyük ilden daha fazla gerilemesi, turizm ve tarım sektöründe geçen yıldan başlayan gelir kayıplarının da sonucu.

YHT Yapı Yatırımları İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YHT Yapı Yatırımları İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 105 bin TL sermaye ile, Yusuf Koçhan, Hüseyin Nazif Bel, Temel Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

AS Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

AS Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi, Mehmet Salih Satıcı tarafından 10 bin liralık sermaye bedeli 24 Mart 2014 tarihinde Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Cevher Hanım Apartmanı'nda kuruldu.

CTB Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

CTB Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi, Oğuz Batum, Pelin Sakaoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Mart'ta Kartal, Orhantepe Mahallesi, Kayın Sokak'ta kuruldu.

Modernist Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Modernist Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlhami kayhan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ağustos'ta Mecidiyeköy Sarıtepe İşhanı'nda kuruldu

kayıhan yatırımları Haberi

kayıhan yatırımları


Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayıhan mahallesine 50 milyon liralık yatırımla "Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi" inşa edileceğini açıkladı. "Pamukkale Belediyesi Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi'nin tanıtım toplantısı, Dedeman Park Otel'de yapıldı. Toplantıya Başkan Gürlesin ile birlikte yardımcıları Veli Demir, Selim Arkan, Fahrettin Göksu ve Türkay Gözlükaya katıldı. Pamukkale Belediyesi olarak geride kalan 13 ayda önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Gürlesin, "Sadece bizim değil, Denizli için de büyük öneme sahip bir projeye imza atacağız. Bu projeyle kentin en iddialı yatırımını gerçekleştireceğiz. 26 bin metrekareyi içine alan yaşam merkezi, bölgeye hayat verecek. Burada kreş, çok amaçlı salon, konferans salonu, fuaye ve sergi salonları, buz pisti, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları ve etüt merkezi yer alacak. Tamamlandığında Denizli...