02 / 05 / 2024

kayışdağı Yarbay Ali Tatar Parkı

kayışdağı Yarbay Ali Tatar Parkı

Ataşehir Belediyesi Kayışdağı Mahallesi Yarbay Ali Tatar Parkı’nın imara açıldığı haberleri ile ilgili bir açıklama yaptı.

Ataşehir'deki 200 bin 700 metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı plan notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallesi Yaklaşık 20,07 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Seferlioğlu İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seferlioğlu İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Recep Ali Akbulut tarafından kuruldu.

321 Desıgn İnşaat Emlak Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

321 Desıgn İnşaat Emlak Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Mehmet Ali Ezer ve Muhammed Yildirim ortaklığında kuruldu.

Lama Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Lama Group Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’da Lama Ali Albalkhı ve Malak Omar Altawel ortaklığında kuruldu!

İdeasam Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

İdeasam Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Mehmet Ali Ay, M. Sadullah Soyalan ve Şevval Güney ortaklığında kuruldu.

Albayraklar Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albayraklar Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bayram Ali Albayrak tarafından kuruldu.

Lacivert Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Yapı Denetim Limited Şirketi Kartal'da Muhammed Ali Tohumcu tarafından kuruldu.

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallelerine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Türkdönmez Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkdönmez Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Muhammet Ali Türkdönmez tarafından kuruldu.

Görelelim Asansör Kaynak Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görelelim Asansör Kaynak Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Ali Sazak tarafından kuruldu.

Ark Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Haroon Ali Irfan tarafından kuruldu.

Kayışdağı 1/5000, 1/1000 ve 1/100.000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, Kayışdağı Mahallesi, 1252 ada, 10 parsele ilişkin 1/5000 / 1/1000 ve 1/100.000 ölçekli 29.09.2021 tasdik tarihli Nazım Uygulama İmar Planı ve Çevre Düzeni Plan Tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı. Ş.PLN askıya çıktı.

kayışdağı Yarbay Ali Tatar Parkı Haberi

kayışdağı Yarbay Ali Tatar Parkı

Ataşehir Belediyesi Kayışdağı Mahallesi Yarbay Ali Tatar Parkı’nın imara açıldığı haberleri ile ilgili olarak bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Ataşehir Belediyesi'nin konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:


Son günlerde bir medya organında ve sosyal medya hesaplarında yer alan Kayışdağı Mahallesi Yarbay Ali Tatar Parkı’nın imara açıldığı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.

Söz konusu alan Yarbay Ali Tatar Parkı sınırları dâhilinde değil, hemen bitişiğindedir ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı’nda konut alanı olarak belirlenmiştir.

Parkın kenarında bulunan bu arsa hiçbir tarihte yeşil alan olmamıştır. Dolayısıyla parkın satıldığı iddiası gerçeği yansıtmamakta ve belediyemize karşı yapılmış, bir yıpratma politikasının devamıdır.

Özel mülk alanı olan bu arsada, inşaata başlanması durumunda ise üzerinde bulunan ağaçlar başka bir alana taşınacaktır. Hiçbir ağacın kesilmesi söz konusu değildir. Belediyemiz...