17 / 06 / 2024

Kayışoğlu Otelcilik Turizm İnşaat

Kayışoğlu Otelcilik Turizm İnşaat

Kayışoğlu Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Rasimpaşa Şubesi, Zeki Derya Kayışoğlu Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Özef Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özef Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Efe ve Veysel Öztunç ortaklığında kuruldu.

Marlon Otelcilik Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marlon Otelcilik Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğlak ve Orhan Oğlak ortaklığında kuruldu.

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Zeymir Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeymir Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile Canpolat Fidan ve İrfan Aktarli ortaklığında kuruldu.

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhyeddin Sadık Saraçoğlu tarafından kuruldu.

Forum Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forum Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Köseoğlu tarafından kuruldu.

Şenerler Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenerler Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Abdulkadir Şener ve Serhat Şener ortaklığında kuruldu. 

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından tarafından kuruldu.

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Emre Aydın ve Burhan Aydın ortaklığında kuruldu.

Lagom Otelcilik Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Lagom Otelcilik Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tapan ve İsmet İncegül ortaklığında kuruldu.

Tamara Group Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamara Group Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Ulutaş tarafından kuruldu.

Kayışoğlu Otelcilik Turizm İnşaat Haberi

Kayışoğlu Otelcilik Turizm İnşaat

Kayışoğlu Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Rasimpaşa Şubesi, Zeki Derya Kayışoğlu Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Kayışoğlu Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Rasimpaşa Şubesi iş konusu; Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.


Kayışoğlu Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Rasimpaşa Şubesi adres: Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi, Teyyareci Sami Sokak,...